Kerst Kick Off

Acteurs Tamera Mowry-Housley en Josh Peck steken de LEGO® kerstboom aan

Lichten fonkelden en vuurwerk vulde de lucht toen de ster van Nickelodeons populaire tv-show ‘Drake and Josh’, Josh Peck en de ster van de nieuwe originele film ‘Countdown to Christmas’ van Hallmark Channel, ‘Inventing the Christmas Prince’, Tamera Mowry-Housley, de kerstman hielpen trek aan de schakelaar om de LEGO®-kerstboom aan te steken tijdens de 20e jaarlijkse boomverlichtingsceremonie waarmee de feestdagen officieel van start gaan in LEGOLAND® California Resort.
Peck, vader van Max (3) en pasgeboren Shai, is vooral bekend van zijn rollen in Nickelodeon’s “Drake and Josh”, Disney Plus’ Turner en Hooch, en recentelijk “How I Met Your Father” op Hulu. Peck heeft meer dan 25 miljoen volgers op Instagram, YouTube en TikTok en zal als volgende te zien zijn in de film “Oppenheimer” van Christopher Nolan.

Mowry-Housley, moeder van Aden (9) en Ariah (6), verwierf voor het eerst bekendheid door haar tienerrol als Tamera Campbell in de ABC/WB-sitcom Sister, Sister (tegenover haar tweelingzus Tia Mowry). Ze is een Emmy-winnende presentator van de gesyndiceerde talkshow ‘The Real’ overdag en is daarnaast een succesvolle auteur en producer.

Peck en Mowry-Housley genoten met hun families van de feestelijke kerstversiering van het park voordat ze naar LEGOLAND California’s beroemde 9 meter hoge LEGO-kerstboom gingen, gemaakt van 245.000 groene DUPLO®-stenen voor de festiviteiten van de avond. Voorafgaand aan het overhalen van de schakelaar die meer dan 11.000 fonkelende LED-lampjes aanzette, kregen Peck en Mowry-Housley speciale LEGO-ornamenten als uitnodiging om terug te keren wanneer het park zijn nieuwste aanwinst onthult in Miniland U.S.A., een LEGO-versie van San Diego die gepland staat om open lente van 2023. Gasten werden ook getrakteerd op een sneak preview van Mowry-Housley’s nieuwe vakantiefilm voordat deze later die avond in première ging op het Hallmark Channel.

Tijdens de ceremonie schonk LEGOLAND California Resort namens Peck $ 10.000 aan MemorialCare Miller Children’s & Women’s Hospital Long Beach en het Hallmark Channel schonk namens Mowry-Housley $ 10.000 aan Make-A-Wish. Miller Children’s & Women’s Hospital is een non-profit, pediatrisch en kraamkliniek in Long Beach dat jaarlijks meer dan 8.000 kinderen behandelt, meer dan 5.500 baby’s ter wereld brengt en een regionale pediatrische bestemming is geworden voor meer dan 84.000 kinderen die gespecialiseerde zorg nodig hebben in poliklinische specialiteit en satellietcentra. Make-A-Wish is een non-profitorganisatie die levensveranderende wensen vervult voor kinderen met een kritieke ziekte. Een wens kan die vonk zijn die deze kinderen helpt te geloven dat alles mogelijk is en hen de kracht geeft om harder tegen hun ziekte te vechten. LEGOLAND en Mowry-Housley zijn allebei al heel lang aanhangers van Make-A-Wish.

De jaarlijkse boomverlichtingsceremonie maakt deel uit van de winterviering van het park, Holidays at LEGOLAND California Resort. Gasten kunnen van 19 november tot 8 januari in LEGOLAND juichen met sprankelende lichtjes, feestelijke lekkernijen en nieuw vakantie-entertainment! Kinderen en gezinnen kunnen zich een weg banen naar Merry Mistletown om zich bij mevrouw Claus en de LEGO Gingerbread Man te voegen voor wat ijzig plezier en muzikale chaos in de show, The Very Merry Mix-Up! Gasten die die perfecte vakantiefoto willen maken om te delen, kunnen poseren met ons eigen LEGO-model van de kerstman of met hun favoriete LEGO-personages! Bovendien kunnen gezinnen op 31 december 2023 inluiden met het LEGOLAND Kids’ New Year’s Eve Party! Alle vakantieactiviteiten zijn inbegrepen bij reguliere toegang tot het park op evenementdata.