Inside look

SeaWorld Orlando heeft zojuist de terugkeer aangekondigd van het langverwachte “Inside Look”-programma van het park.

Het is een jaarlijkse ervaring die gasten achter de schermen brengt om meer te leren over dierenverzorging bij een van ’s werelds toonaangevende zo√∂logische organisaties. Gasten kunnen plaatsen bezoeken en mensen ontmoeten die niet toegankelijk zijn voor het publiek en het natuurbeschermingswerk zien dat SeaWorld’s team van experts op het gebied van dierenverzorging 24 uur per dag uitvoert. Het evenement vindt plaats in de weekenden van 7 en 8 januari en 14 en 15 januari. “Inside Look”-ervaringen zijn inbegrepen bij de reguliere toegang tot het park, maar dit evenement is enorm populair en druk bezocht, dus gasten worden aangemoedigd om vroeg te komen om toegang te krijgen tot deze exclusieve aanbieding.

Er zullen dit jaar veel ongelooflijke exclusieve ervaringen terugkeren naar het programma “Inside Look” van SeaWorld Orlando en een paar opwindende nieuwe, waaronder:

Inside Marine Mammal Care: gasten kunnen een kijkje achter de schermen nemen van wat er nodig is om voor dolfijnen, zeeleeuwen en walvissen te zorgen, van het voeren tot een ontmoeting bij het zwembad onder leiding van specialisten op het gebied van dierenverzorging. Met deze ervaring kunnen bezoekers de rol die aangeleerd gedrag van dieren speelt bij welzijnscontroles beter begrijpen en zien hoe het team dat gedrag toepast om vitale gezondheidsonderzoeken uit te voeren met de dieren die ze verzorgen.

In het SeaWorld Rescue Center: gasten kunnen de thuisbasis van het SeaWorld Rescue Team bezoeken om de toegewijde filtratie-experts, dierenverzorgers, laboratoriumtechnici en dierenartsen te ontmoeten en te horen die de klok rond werken om levensreddende zorg te bieden aan dieren die dit nodig hebben. Gasten kunnen meer te weten komen over het reddingscentrum van SeaWorld, dat de capaciteit heeft om voor honderden dieren te zorgen. De reddingsteams van SeaWorld hebben meer dan 40.000 zieke, gewonde en verweesde dieren geholpen en ze een tweede kans op leven gegeven.

Inside Aquarium Experiences: gasten kunnen een exclusieve blik werpen op de vele aquaria van SeaWorld, waaronder Shark Encounter en Manta Aquarium, vanuit vogelperspectief of van onder de tank zelf. Ze zullen kunnen leren wat er nodig is om de dieren van SeaWorld gezond te houden en hoe experts op het gebied van dierenverzorging de habitats van dieren onderhouden om wilde omgevingen nauwkeurig te weerspiegelen.

Binnen Pacific Point Preserve: een NIEUWE toevoeging aan het programma van vorig jaar, gasten kunnen een kijkje achter de schermen nemen in het huis van onze Californische zeeleeuwen en gewone zeehonden. Ze kunnen verhalen horen en inzichten opdoen van de dierenverzorgingsspecialisten die elke dag voor hen zorgen en leren wat er nodig is om een bloeiende sociale groep zeeleeuwen in stand te houden.

Inside Orca Encounter: gasten kunnen meer leren met exclusieve backstage-toegang bij Orca Encounter. Ze zullen elkaar en de toegewijde dierverzorgingsspecialisten ontmoeten die de gezondheid en het welzijn van onze orka’s beschermen. Parkgasten zullen ook zien waar elke dag honderden kilo’s vis worden bereid, het meer dan levensgrote walvisspeelgoed bekijken en de medische pool en het systeem van habitatzwembaden bezoeken om de dynamiek van de zorg voor de grootste bewoners van SeaWorld beter te begrijpen.

Inside Wild Arctic: bezoekers stappen achter de schermen in het doolhof van achtergangen die toegang bieden tot de beluga-walvissen en gewone zeehonden die Wild Arctic hun thuis noemen. Bovendien zullen gasten de teamleden ontmoeten die hun dagen doorbrengen met het verzorgen van deze ongelooflijke dieren.

“De ervaringen achter de schermen die deel uitmaken van Inside Look werpen een licht op de uitzonderlijke zorg en het 24-uurs werk dat ons reddingsteam en onze dierenverzorgingsspecialisten leveren aan zieke en gewonde zeedieren”, aldus Jon Peterson, Vice President van zo√∂logische operaties bij SeaWorld Orlando. “We zijn verheugd om onze gasten de activiteiten van wereldklasse in ons park te kunnen laten zien en de toewijding van onze teams om al onze dieren te beschermen en te verzorgen, waaronder enkele ongelooflijke soorten om te helpen voorkomen dat ze uitsterven.”