Inside Look Event

SeaWorld Orlando heeft zojuist de langverwachte terugkeer onthuld van haar jaarlijkse “Inside Look”-programma, nu gepland voor de weekenden van 13-15 januari en 20-21 januari en inbegrepen bij de toegang tot het park. Dit speciale evenement neemt gasten mee achter de schermen van dierenhabitats, waaronder witte walvissen, walrussen, gewone zeehonden en Californische zeeleeuwen, en stelt gasten in staat de leden van de SeaWorld Rescue & Dive Teams te ontmoeten tijdens exclusieve meet-and-greet-mogelijkheden bij het Reddingscentrum.

“Onze voortdurende missie bij SeaWorld Orlando is om gasten te inspireren om pleitbezorgers te worden voor dierenbescherming. Inside Look dient als platform om de toewijding van onze zoölogische specialisten achter de schermen onder de aandacht te brengen”, aldus Dr. Joseph Gaspard, VP van Zoo of SeaWorld Orlando. “Het is ook bedoeld om de toekomstige generatie te informeren over manieren om de komende jaren bij te dragen aan de bescherming van bedreigde diersoorten en mariene habitats.”

Vanwege de immense populariteit van het evenement wordt gasten geadviseerd vroeg te arriveren om toegang te krijgen tot dit buitengewone aanbod. Er zullen dit jaar veel ongelooflijke ervaringen zijn tijdens “Inside Look” en een paar spannende nieuwe, waaronder:

Inside Marine Mammal Care: In een geheel nieuwe ervaring kunnen gasten genieten van een exclusief kijkje bij het zwembad bij Dolphin Nursery, waar ze meer dan ooit kunnen leren van onze dierenverzorgingsspecialisten! Gasten kunnen ook een kijkje achter de schermen nemen van wat er nodig is om voor dolfijnen, zeeleeuwen en walvissen te zorgen, van het voeren tot een ontmoeting bij het zwembad onder leiding van zoölogische specialisten. Met deze ervaring kunnen bezoekers de rol die aangeleerd gedrag van dieren speelt bij welzijnscontroles beter begrijpen en zien hoe het team dit gedrag toepast om essentiële gezondheidsonderzoeken uit te voeren bij de dieren die zij verzorgen.

Binnen in het SeaWorld Rescue Center: Bezoek de thuisbasis van het SeaWorld Rescue Team om de toegewijde filtratie-experts, dierenverzorgingsspecialisten, dierenartsen, laboratoriumtechnici en het Rescue-team zelf te ontmoeten en te horen die de klok rond werken om levensreddende zorg te leveren aan dieren in nood. Gasten kunnen meer te weten komen over het reddingscentrum van SeaWorld, dat de capaciteit heeft om voor honderden dieren te zorgen. De reddingsteams van SeaWorld hebben meer dan 40.000 zieke, gewonde en weesdieren geholpen, waardoor ze een tweede kans op leven kregen.

Inside Aquarium Experiences: Vang een exclusief kijkje in twee van de populairste aquaria van SeaWorld Orlando, Shark Encounter en Manta Aquarium, vanuit vogelperspectief of van onder de tank zelf. Gasten zullen kunnen leren wat er nodig is om de dieren van SeaWorld gezond te houden en hoe deskundigen op het gebied van dierenverzorging de habitats van dieren onderhouden om de wilde omgevingen zo goed mogelijk te weerspiegelen.

Binnen Pacific Point Preserve: Gasten kunnen een kijkje nemen achter de schermen bij het huis van onze Californische zeeleeuwen en gewone zeehonden. Ze kunnen verhalen horen en inzichten krijgen van de dierenverzorgers die elke dag voor hen zorgen en leren wat er nodig is om een bloeiende sociale groep zeeleeuwen in stand te houden met de nieuwe Sea Lion Talk.

Inside Wild Arctic: Bezoekers stappen achter de schermen in het doolhof van achtergangen die toegang bieden tot de beluga-walvissen, walrussen en gewone zeehonden die Wild Arctic hun thuis noemen. Bovendien ontmoeten gasten de dierenverzorgingsspecialisten die hun dagen doorbrengen met de zorg voor deze ongelooflijke dieren.

Inside Coral Rescue: Ontdek een veilig en stabiel huis voor geredde koraalkolonies. Observeer en communiceer met koraalbiologen terwijl ze zorgen voor ‘risicovolle’ koralen in Florida, waardoor het bewustzijn over natuurbehoud en oceaanheide wordt vergroot. Deskundige biologen bespreken de optimale omstandigheden voor de groei en verzorging van koraal en vergroten tegelijkertijd het bewustzijn over natuurbehoud en de gezondheid van de oceaan.

Seal of Fortune: deze favoriete trivia-show keert terug naar het Nautilus Theater! In deze interactieve, hysterische show nemen onze professionele zoölogische specialisten het op tegen de beroemde Longshoremen van SeaWorld. Welke dierenexpertise van onze gasten zal winnen? Maak je klaar om deel te nemen en jouw kant te steunen in deze onvergetelijke spelshow.

Familieactiviteitszone: Op veler verzoek keert de Familieactiviteitszone terug naar ‘Inside Look’. Gasten zullen de speciale spellen, knutselactiviteiten en activiteiten die SeaWorld Orlando voor kinderen en gezinnen heeft opgezet niet willen missen. Het is weer een leuke manier voor de jongste gasten van het park om meer te leren over de fantastische dieren die SeaWorld hun thuis noemen en hoe ze het milieu dat wij delen helpen!

Presentaties en gesprekken met specialisten op het gebied van dierenverzorging.

Gasten kunnen ook deelnemen aan speciale presentaties en zoölogische specialistische lezingen die op bepaalde tijden gedurende de dag plaatsvinden.
Rescue Center Dive Talk: Ontmoet respectievelijk leden van de SeaWorld Rescue & Dive Teams tijdens exclusieve meet-and-greet-mogelijkheden in het Rescue Center. Gasten zullen uit de eerste hand verhalen horen over hoe het voelt om dieren in nood te redden en terug te brengen van het reddingsteam, maar ook de basisprincipes van duiken leren en enkele weinig bekende geheimen ontdekken over wat er nodig is om deel uit te maken van het duikteam.

Sea Lion & Dolphin Trainer Talk: Voorafgaand aan elke Dolphin Adventure- en Sea Lion & Otter Spotlight-presentatie kunnen gasten van onze trainers en dierenverzorgingsspecialisten van wereldklasse leren wat er nodig is om voor de dieren te zorgen, te trainen en relaties met de dieren op te bouwen. Zeewereld.