ijzingwekkende nieuwigheden

van 22 oktober tot en met 6 november strijken de gruwelijkste monsters weer in Walibi neer voor het grootste halloweenevenement van België!

Fotocredit; Walibi Belgium

Deze herfst pakt het park uit met twee wervelende nieuwigheden en zal het griezelevenement zich voor het eerst over twee volledige openingsweken verspreiden. Ontdek snel Walibi’s huiveringwekkend halloweenaanbod, als je durft…

Videocredit; Walibi Belgium

De dagen worden korter, het koelt sterk af en de bladeren aan de bomen krijgen stilletjes aan hun intense herfstkleuren…Dat kan maar één ding betekenen: we staan aan de vooravond van de engste periode van het jaar! Voor het eerst zal het park gedurende twee volledige weken in het teken van Halloween staan. 16 openingsdagen lang zal een ijzig gegil door de wandelpaden van Walibi weergalmen, dat nóg intenser zal klinken tijdens de 7 bloedstollende avondopeningen tot 22u.

Twee zinderende nieuwigheden

Vorig jaar trotseerden dappere bezoekers de kronkelige paadjes van ‘Lost Forest’, een spookbos waar zelfs de grootste durfals voor terugdeinsden. Met het nieuwe spookhuis ‘The Forgotten’ duikt Walibi nog een tikje verder de duisternis van het bos in. Misschien zelfs te ver? Nietsvermoedende bezoekers zullen door hun nieuwsgierigheid worden meegesleept tot bij de bron van het kwaad! Zullen ze op het nippertje ontkomen, of behoren ze voor altijd tot ‘De Vergetenen”?

 • The Forgotten: openingstijden halloweendagen zonder nocturne: 14u00 – 18u00
 • The Forgotten: openingstijden halloweendagen met nocturne: 14u00 – 22u00
Fotocredit; Walibi Belgium

Daarnaast verwelkomt het Tiki-Theater dit najaar een verse halloweenshow! In ‘The Freaks’ ​ wisselen acrobatische stunts en meeslepende livemuziek met een heus rock-’n-rollgehalte zich in sneltempo af. Een bruisende halloweenspecial voor het hele gezin!

 • Voorstellingen halloweendagen zonder nocturne: 13u30, 15u00 en 16u30
 • Voorstellingen halloweendagen met nocturne: 14u00, 16u00 en 20u00
Fotocredit; Walibi Belgium

Enjoy the day… Fear the night

Halloween in Walibi staat al meer dan 20 jaar bekend om zijn huiveringwekkende aanbod. Drie indrukwekkende scarezones (Rebellion Land, Last Shelter & Psycho Circus), 4 helse spookhuizen (The Forgotten, Nagulai, The Curse of Amun & Mine Blast), een wervelende halloweenshow (The Freaks) en 2 verrassende halloweenervaringen (The Bar’hell & Freaky Pizza Buffet) jagen je deze herfst de stuipen op het lijf. Opgepast, want tijdens de 7 ijzingwekkende avondopeningen tot 22u (22, 29, 30 en 31 oktober & 1, 4 en 5 november 2022) komen de gruwelijkste monsters naar buiten en blijven nog slechts de dapperste – of onvoorzichtigste – bezoekers over. ​

Naast al dit engs beleven ook gezinnen met kinderen een griezelig gezellige Halloween in Walibi. Overdag kunnen ze terecht in de ‘Happy Halloween’-zone, kijken ze betoverd naar goocheltrucs in de ‘Magic Show’ en worden al hun zintuigen geprikkeld in het 4D-theater tijdens griezelfilm ‘Dracula’.

Fotocredit; Walibi Belgium

Praktische informatie

 • Info & Tickets: https://halloween.walibi.be/nl ​
 • Kalender
  • Halloween in Walibi: van 22 oktober t.e.m. 6 november
  • Halloweendagen zonder nocturne: 10u-18u
  • Halloweendagen met nocturne (10u-22u): 22, 29, 30 en 31 oktober & 1, 4 en 5 november 2022
 • Prijzen
  • Voorverkoop (t.e.m. 9 oktober) : €5 korting op toegangstickets
  • Toegangstickets: tussen €45 en €50 voor volwassenen & tussen €40 en €45 voor kinderen
  • Spookhuizen: tussen €5 en €8
  • Versnelde toegang – nieuw: 5 formules! https://halloween.walibi.be/nl/speedy-haunted