Howl-O-Scream

SeaWorld introduceert een nieuw aanbod dat deze Halloween vooral angstaanjagend is, waarbij medewerkers van geselecteerde themaparken en dierentuinen worden uitgedaagd om USA TODAY’s 10Best Readers’ Choice Award voor het beste themapark Halloween-evenement in 2023, SeaWorld Howl-o-Scream, te ervaren met een verleidelijke kaartje voor de halve prijs.

Het aanbod om nieuwe angsten het hoofd te bieden en spanning naar nieuwe hoogten te brengen bij SeaWorld is geldig voor medewerkers van Universal-parken in Florida en Californië, Six Flags-parken in Texas en Californië, de San Antonio Zoo, Knott’s Berry Farm-themapark in Californië en de San Diego Dierentuin. Howl-O-Scream is nu aan de gang in elk SeaWorld-park van kust tot kust, gelegen in Orlando, San Antionio en San Diego.

“Net als Howl-O-Scream is dit aanbod bedoeld om te choqueren, het geschreeuw naar boven te brengen en uiteindelijk sensatie te brengen”, zegt Chris Finazzo, Chief Commercial Officer van SeaWorld Parks and Entertainment. “We kijken reikhalzend uit naar onze concurrenten om te komen ervaren wat het #1 Halloween-evenement voor themaparken inhoudt. Voor de dappere medewerkers van andere parken die onze durf om bang te maken accepteren, is er geen weg meer terug van de terreur die te wachten staat. Van alle nieuwe en door fans favoriete spookhuizen, tot doodsverschrikkelijke spanning en sinistere shows: er is geen betere plek om deze Halloween te zijn dan SeaWorld.”

Howl-O-Scream is een angstaanjagende traktatie met een uniek thema in elk park.

Howl-O-Scream in SeaWorld Orlando is groter en angstaanjagender dan ooit tevoren met geheel nieuwe huizen, zeven scare zones, drie liveshows en vijf themabars die gasten zullen laten gillen van angst.

Bij SeaWorld San Antonio is Howl-O-Scream het grootste en engste Halloween-evenement van Texas met een geheel nieuw spookhuis, Bunny Bradley’s Ice Cream Shoppe, waar verdraaide lekkernijen worden geserveerd die zijn besprenkeld met “speciale ingrediënten”, plus vijf extra spookachtige gerechten. huizen, zeven angstaanjagende terreur-tories, vijf BOOze-bars en dreigende shows, zoals het geheel nieuwe Sirens Song.

In San Diego biedt SeaWorld Howl-O-Scream de meest spookhuizen, angsten en geschreeuw in de stad. Het screamtastische evenement zit vol met nog nooit eerder vertoonde spookhuizen, scarezones, gemene vignetten en live optredens. Nieuwe, opnieuw ontworpen spookhuizen voeden je ergste nachtmerries, waaronder het 3D Circus of the Damned, waar angsten tot leven komen in een chaotisch vervloekt circus. Halloween-fans kunnen bij elke beurt nieuwe geluiden, verlichting, speciale effecten, meer angstaanjagende artiesten en meer verrassingen verwachten.

Ouderlijke discretie wordt geadviseerd, aangezien Howl-O-Scream versterkte schrikreacties bevat die mogelijk niet geschikt zijn voor kinderen.

Om deze tijdelijke aanbieding in te wisselen, moeten werknemers van in aanmerking komende concurrenten hun actieve werknemers-ID tonen bij de toegangspoort van SeaWorld. Per medewerker kan één ticket worden aangeschaft met 50 procent korting op de ticketprijs. Deze aanbieding kan worden gewijzigd en is geldig op Howl-O-Scream-evenementdata tot en met 31 oktober.