Howl-O-Scream van SeaWorld Orlando belooft een drievoudige bedreiging te worden

Er hangt een formidabele mist over SeaWorld Orlando ter voorbereiding op het derde jaarlijkse angstaanjagende evenement, Howl-O-Scream.

Onder de dekmantel van de nacht hebben de sinistere zussen de overhand en beloven ze angstaanjagende schedels die verder gaan dan je ergste nachtmerrie, waardoor je meer geschreeuw krijgt dan in welk ander themapark dan ook. Ga naar binnen als je durft en ontsnap als je kunt in de drie nieuwe hartverscheurende spookhuizen die het evenement van dit jaar teisteren. Het uit de huizen halen is nog maar het begin, met vier nieuwe angstzones die het griezelige imperium van de sirene uitbreiden. Van een angstaanjagende pier tot een giftige woestenij, ervaar de schaduw-stalking-angsten die om elke hoek liggen en opnieuw bedachte angsten de hele nacht door. Voor spanning naast koude rillingen kunnen gasten naar levensgevaarlijke hoogten vliegen in fan-favoriete attracties zoals Manta, Mako, Pipeline en Ice Breaker. Gasten kunnen hun honger naar angst lessen in een duivels interactieve bar of de monsterlijke elektriciteit van een liveshow voelen. Howl-O-Scream 2023 bevat 5 spookhuizen, 7 schrikzones, meer achtbanen en meer onverwachte angsten dan ooit tevoren, waardoor het een niet te missen ervaring is voor zowel spookfans als sensatiezoekers. SeaWorld Orlando’s Howl-O-Scream loopt op bepaalde avonden van 8 september tot 31 oktober.

Nieuwe Huiveringwekkende Huizen en Slashing Scare Zones

Gasten beginnen hun reis onder het zeeoppervlak in de geheel nieuwe “D3LER1UM666 Laboratories”. Omringd door de bijna oneindige diepten beneden en uitgestrekte oceanen daarbuiten, kijk je in de duisternis die een onontkoombaar onderzoekshoofdkwartier overspoelt voordat de tijd om is. Transport naar het arctische terrein om Frost te achtervolgen, gevangen genomen na haar ijskoude roem en door bevriezing geteisterde aanraking. Volg de rook van Frosts vurige tweelingbroer Flame in het gloednieuwe huis ‘BENEATH THE ICE – The Meltdown’, dat binnenkort de heetste reddingspoging ooit wordt. Eenmaal vrij, kun je nergens heen. Bereid je voor om te bevriezen of te verbranden. Dwaal door gruwelijke alligators en griezelige grafstenen van de Louisiana Bayou in ‘DEAD VINES: Nawlin’s Nightmare’. Gasten zullen de schuilplaats van Hex binnendringen, haar woede en boze hekserij voelen terwijl ze de kaken van haar gruwelijke huis ontwijken. Naast deze gloednieuwe toevoegingen zijn de terugkeer van opnieuw ontworpen klassiekers zoals “Captain’s Revenge: Drowned in Darkness” en de fanfavoriet “Blood Beckoning”.

Gasten kunnen hun meest angstaanjagende angsten en engste spoken onder ogen zien in drie gloednieuwe angstzones. Trek door een dodelijke stortplaats van gemuteerde wezens, mensen en zelfs planten die hongerig zijn naar angst in het geheel nieuwe “Toxic Turmoil”. Temidden van de chemische chaos zijn er verrassingen in petto – niet alles is wat het lijkt of was. Als het gemakkelijk was om aan een infectie te ontsnappen, laat je dan niet zo misleiden door het gloednieuwe “Blood Light District”, een wijk die erom bekend staat angsthazen te verleiden. De schoonheid en het wenken van hun inwoners zijn een vloek, die de slachtoffers bindt in band en bloed. Het voltooien van de ketel van koude rillingen is de onthulling van “Carn-EVIL Pier.” Leuke overgangen naar angst in de wolk van de nacht terwijl freaks, blaffers en demente clowns welkome gasten zijn in de show. Stap op het bord, maar er staat veel op het spel! Naast deze nieuwe nachtmerries verschijnen fanfavorieten “Portal of Passage”, “Frozen in Terror: Alive in the Ice”, “Witchcraft Bayou” en “Terrors of the Deep”.

Terugkerende favoriete shows van fans en bloederige bars met angstaanjagend eten


De Howl-O-Scream-ervaring zou niet compleet zijn zonder de duister vermakelijke, energieke shows van SeaWorld, zoals het angstaanjagende ‘Siren’s Song’. Laat je onderdompelen in het verhaal van de iconische Sirens terwijl ze smullen van de angsten van zelfs de stoerste reizigers. Gasten kunnen ook gebiologeerd kijken naar een bloedstollende muzikale uitvoering met in de hoofdrol de enige echte Jack the Ripper in het bekroonde ‘Monster Stomp’.
De fantastische angsten van Howl-O-Scream zouden niet compleet zijn zonder het spectaculaire aantal happen en vluchten. Terugkerend voor de drievoudige dreiging van het evenement is de “Longshoremen Tavern”, waar de dokwerkers staan te popelen om degenen die hun deuren binnenkomen te vermaken. Een paar angstzones verderop is de restauratie van “Siren’s Last Call”, een schuilplaats voor de volgers van de Siren en de thuisbasis van het kenmerkende drankje The Siren’s Kiss. Naast de specialiteitenbars zijn er angstaanjagende voedselaanbiedingen zoals de Vampire Burger, Bloody Rids, Dead Flesh en The Ofrenda.

Een monsteruitverkoop en onbeperkt schreeuwen

Een van de beste manieren waarop gasten Howl-O-Scream kunnen ervaren, is met de Monster Sale van SeaWorld Orlando, die 40% korting biedt. Vanaf nu tot 20 augustus kunnen gasten een algemeen toegangsbewijs voor Howl-O-Scream kopen voor slechts $ 37,99. Jaarpasleden kunnen nog grotere kortingen krijgen met ticketprijzen vanaf $ 32,99.
Omdat een nacht van angst gewoon nooit genoeg is, kunnen gasten zich nu elke nacht een weg banen met het onbeperkte toegangsbewijs vanaf slechts $ 104,99 zonder black-outdata. Onbeperkte bezoeken aan Howl-O-Scream van SeaWorld Orlando tot en met 31 oktober betekent onbeperkt schreeuwen… en dat is precies wat de dokter heeft voorgeschreven! Howl-O-Scream 2023 is een nachtevenement met apart ticket. Ga voor meer informatie over Howl-O-Scream en om tickets en add-ons te kopen naar www.seaworldorlando.com.