how to (not) visit a themepark

Onlangs werden er beelden verdeeld via een nieuwssite over een “gevecht” in Europa-park.

Wij van Themeparksnews hebben met de jaren tijd alles heel hard zien veranderen in de parken en security in een park is tegenwoordig de normaalste zaak.
Het is natuurlijk spijtig dat sommige bezoekers met de verkeerde bedoelingen naar een park gaan want in onze ogen ligt de nadruk van een pretpark toch op pret maken of verstaan we dit nu dan toch verkeerd in deze tijd?
De veiligheid aan attracties is voor sommige bezoekers al genoeg om het personeel dat de attractie bedient de huid vol te schelden en soms zelfs op de vuist te gaan met hen omdat hun kind te klein is.
Wij hebben toch altijd geleerd om respect te hebben voor deze mensen want zij zorgen dat u veilig de attractie kan doen en staan dan ook meestal met een glimlach te werken.
De meeste mensen dat ik zie lopen met een lach door het park met hun kinderen en als men tegen hen zegt van “sorry uw kind is toch een beetje te klein” dan begrijpen de meesten dit wel maar er zijn er tegenwoordig ook bij die dit niet aanvaarden en voor deze mensen moet er dan meestal een verantwoordelijke of zelfs security worden opgeroepen.
We merken natuurlijk wel dat de klant tegenwoordig veeleisender is geworden tegen vroeger.
Om nu even terug te gaan over de beelden die we zagen van een groep allochtonen die op de vuist ging met de beveiliging van Europa-Park en die zeiden dat ze waren uitgedaagd door de beveiliging stellen wij ons wel vragen.
Wij komen al jaar en dag in dit park en deze mensen worden wel degelijk zeer zwaar gescreend voor zij deze functie mogen uitoefenen.
Wij komen deze ook heel veel in het park tegen en steeds kan er een glimlach af en zelfs een goede dag.

Maak steeds de leuke kant van de “pret” in pretpark zoals wij fans allemaal doen.