Holidays officieel begonnen

Wonderbaarlijk decor transformeerde Magic Kingdom Park in een betoverend vakantiegezicht om gezien te worden.

Het is het begin van een meerdaagse transformatie die vakantiemagie zal brengen in de vier themaparken, meer dan 30 hotels en andere gebieden in het 60 vierkante kilometer grote resort.

Fotocredit; Walt Disney World (Kent Phillips, photographer)

Walt Disney World Resort, dat glinstert van kleurrijke lichtjes, feestelijke versieringen en kerstbomen in overvloed, zit vol vakantiemagie en klinkt in deze feestelijke periode als nergens anders.

De 65 meter hoge Magic Kingdom Park-kerstboom, versierd met oogverblindende lichten en ornamenten, verwelkomt gasten in het park waar ze favoriete attracties zullen ontdekken met speciale vakantie-overlays, Disney-personages gekleed in de geest van het seizoen en seizoensgebonden entertainment.

Sierlijk versierde etalages nodigen uit tot cadeaus voor familie en vrienden. En elke avond valt er een winterse sneeuw als gasten door Main Street, U.S.A. dwalen en worden ondergedompeld in de vrolijke sfeer.

Dit jaar biedt de gasten ook een laatste kans om de feestdagen te beleven tijdens het 50-jarig jubileum van Walt Disney World Resort. Elke avond zullen speciale projecties glinsterende vakantiethema-displays creƫren op geselecteerde themaparkpictogrammen, als aanvulling op hun transformatie in 50th Anniversary Beacons of Magic, die seizoensgebonden op bepaalde avonden zullen verschijnen.