Holidays at LEGOLAND® California Resort

Vrolijke Brick-mas!

LEGOLAND® California Resort brengt deze feestdagen LEGO® vrolijkheid naar het zonnige Carlsbad, CA. Van 19 november 2022 t.e.m. 8 januari 2023 wordt het resort omgetoverd tot een winterwonderland, compleet met uitgebreide decoratie, fonkelende lichtjes, slingers, cadeautjes, kerstbomen en zelfs vallende sneeuw – allemaal inbegrepen bij algemene parktoegang en geselecteerde jaarpassen .

Stop tijdens vakanties in LEGOLAND Californië bij vier feestelijke zones – Peppermint Plaza, Santa’s Tinseltown, Wizard’s Winter Hill en Sweet Sugar Square – elk met seizoensgebonden entertainment, attracties en opwinding, waaronder:

Peppermint Plaza: Meet and greet met een LEGO Toy Soldier, zing mee met The Mint Marching Band en koop wat kerstinkopen bij The Big Shop.


Santa’s Tinseltown (in Funtown): Ga naar Funtown en geniet van de 10 meter hoge, volledig versierde LEGO-kerstboom met meer dan 400 ornamenten, of speel in de vallende sneeuw (ja, in Zuid-Californië!) tijdens de Holiday Light Show. Bezoek de LEGOLAND-fabriek, waar gezinnen de elfjes van de kerstman bezig kunnen zien met het maken van speelgoed en het inpakken van cadeautjes voor de grote dag.


Wizard’s Winter Hill: proef seizoensgebonden lekkernijen zoals exclusief pepermunt- en kauwgomijs, seizoensgebonden rijstpudding en pannenkoeken, en een speciale Yeti-milkshake met daarop donuts voor de feestdagen!


Sugar Square: Meet and greet met personages zoals LEGO Gingerbread Man of geniet van desserts uit het Sweet Treats-karretje.

Voor een leuke foto kun je op een slee springen met een levensgrote LEGO Kerstman, getrokken door zijn vertrouwde LEGO-rendier, of kleed je de rol aan en doe je mee aan Benny’s Ugly Sweater Party, een leuke en feestelijke meezingshow.

Na de kerstvieringen luidt het nieuwe jaar in op 31 december met oogverblindend vuurwerk, heerlijke traktaties, feestelijk entertainment en meer op de oudejaarsavond van dit jaar. Tel af naar LEGOLAND California’s versie van middernacht (dat is om 19.00 uur) met Captain Cranky en zijn piratenbemanning, geniet van live zangers, glinsterende kostuums en een confetti-verrassing op de Funtown Stage. Proef geheel nieuwe lekkernijen zoals “Firework” churros (met Pop Rocks) en zing en dans op de Block Party. Bekijk vuurwerk vanuit verschillende gebieden in het park met een speciale 3D-bril die de uitbarstingen in LEGO-stenen verandert of ga op een speurtocht door Miniland om de Minilanders te helpen hun oudejaarsfeestmutsen te vinden.

Na een dag vol familiegejuich kan je knus overnachten in het LEGOLAND® Hotel of LEGOLAND® Castle Hotel (beide op slechts een steenworp afstand van het themapark). Beide hotels hebben themakamers en een apart slaapgedeelte speciaal voor kinderen, samen met een schattenjacht op de kamer met prijzen, een verwarmd zwembad in resortstijl en dagelijks een gratis ontbijt.