Het graf van demonen

Het grootste pretpark van Noord-Duitsland opent op 23 maart 2024 zijn deuren voor grote en kleine avonturiers. Bijna 40 attracties en shows wachten op gasten na een winterstop van vijf maanden.

De “Demon Crypt” – de engste dark ride van Duitsland nodigt alle dappere avonturiers van 8 jaar en ouder onder begeleiding en vanaf 12 jaar zonder begeleiding, uit om vanaf 29 maart de oude catacomben van Heide Park te ontdekken. Precies 10 jaar geleden werd op deze dag de eerste wingcoaster van Duitsland, de “Flight of the Demons”, geopend.

Na een bouwperiode van circa 15 maanden werd in het voormalige treinstationgebouw van een wildwaterbaan een darkride van de Italiaanse fabrikant Preston en Barbieri gebouwd. De reistijd in de rijtuigen, elk met 4 zitplaatsen, bedraagt ​​ongeveer 3 minuten. Het Belgische bedrijf Alter Face Europe is verantwoordelijk voor de geluiden en effecten. Deze attractie is niet voor bangeriken, want er moeten offers worden gebracht!

Naast de populaire piratenshow presenteert het entertainmentensemble dit jaar opnieuw de shows: “Time” – een artistieke reis door de tijd en “Smilie – It’s magic” – een niet geheel serieuze goochelshow. Beiden betreden om de beurt het piratenpodium, de lengte bedraagt ​​ca. 20 minuten. Daarnaast zal de indoorattractie ‘Mission Seabed’ in het weekend en op feestdagen geopend zijn.

Andere evenementen:

31 augustus / 1 september 2024: Heideparkfestival
7 en 8 september 2024: Heide Park Pride
20 tot 22 september en 27 tot 29 september 2024: Heide Park Oktoberfest
5 t/m 31 oktober 2024: Heidepark Halloween

Fotocredit: Heide-Park resort