Het avontuur begint op 7 juli

SeaWorld Orlando, gevierd als de Coaster-hoofdstad van Orlando, is verheugd de grootse opening aan te kondigen van zijn langverwachte nieuwe attractie, Penguin Trek, op 7 juli 2024. Penguin Trek, een familie-lanceerachtbaan als geen ander, bevindt zich in het gloednieuwe Antarctische Rijk. Dit meeslepende gebied belooft het avontuur van je leven, met een combinatie van spannende ritten, verrukkelijke restaurants en onvergetelijke ontmoetingen met wilde dieren.

Penguin Trek herdefinieert de familieachtbaanervaring met zijn innovatieve ontwerp en opwindende avontuur. De rit is een ervaring voor het hele gezin en biedt plaats aan iedereen, van de jonge avonturier van 42 inch tot de lange sensatiezoeker van maximaal 77 inch. Gasten kunnen de zomerse hitte verslaan terwijl ze wachten in de wachtrijen met airconditioning. Ruiters stappen aan boord van unieke ritauto’s in sneeuwscooterstijl en beginnen aan een spannende expeditie door de uitgestrekte en ijzige wildernis van Antarctica. Met twee krachtige lanceringen en snelheden tot wel 70 km/uur slingert het 900 meter lange circuit door zowel binnen- als buitenomgevingen en presenteert een reeks wendingen, bochten en adembenemende momenten. Maar het echte hoogtepunt wacht aan het einde van de reis: bij het uitstappen van de rit worden de gasten ondergedompeld in de koude grenzen van het buitengewone en unieke pinguïnhabitat. Deze finale is niet alleen opwindend, maar ook leerzaam, en onderstreept de inzet van SeaWorld voor dierenverzorging en -behoud.

“We zijn ongelooflijk enthousiast om onze nieuwste toevoeging aan de uitstekende line-up van SeaWorld Orlando-achtbanen te onthullen”, aldus Jon Peterson, president van SeaWorld Orlando. “Penguin Trek biedt een unieke mix van spanning en educatie, waardoor gasten zich kunnen onderdompelen in de wonderen van Antarctica en tegelijkertijd onze toewijding aan natuurbehoud en gezinsvriendelijk plezier benadrukken. We kijken ernaar uit om zowel gezinnen als sensatiezoekers te verwelkomen om de plezier van deze ongelooflijke achtbaan.”

Vanaf 2 juli hebben SeaWorld Orlando Pass-leden exclusieve toegang tot Penguin Trek met speciale rijtijden. Dankzij dit voordeel kunnen ze als een van de eersten de rit ervaren, wat nog een fantastisch extraatje aan hun lidmaatschap toevoegt. Degenen die vandaag een pas kopen, krijgen dezelfde voordelen, waardoor ze kunnen profiteren van deze vroege toegang.

Het nieuwe Antarctica Realm, de thuisbasis van de nieuwe Penguin Trek, is een bestemming die je zeker moet bezoeken binnen SeaWorld Orlando en biedt een coole en boeiende ervaring voor gasten van alle leeftijden. Gasten kunnen afkoelen bij South Pole Sips, de nieuwste toevoeging aan de levendige barscene van SeaWorld Orlando, met ijskoud bier van de tap, selecties uit blik en verleidelijke bevroren cocktails. Het geliefde Expedition Café is ook heropend in het Antarctica-rijk en biedt een nieuw, gevarieerd menu dat voor elk wat wils biedt, van gezonde grab-and-go-opties tot verrukkelijke gerechten geïnspireerd op de Italiaanse en Aziatische keuken. Bovendien kunnen gasten afkoelen en genieten van ontmoetingen met pinguïns in het uitgestrekte pinguïnhabitat, waardoor Antarctica een bestemming is die gasten van alle leeftijden moeten bezoeken.

De toewijding van SeaWorld Orlando om alle gezinsleden diverse sensaties te bieden, blijkt duidelijk uit de unieke binnen- en buitenachtbaanervaring van Penguin Trek. Deze nieuwste toevoeging aan de achtbaanfamilie belooft opnieuw een kroonjuweel te worden in een park dat al wordt gevierd vanwege zijn voortreffelijke achtbanen. Het sluit zich aan bij de gelederen van bekroonde attracties zoals Mako, vijf jaar op rij verkozen tot #1 Beste Achtbaan door de USA Today 10Best Readers’ Choice poll, en Ice Breaker, dat in dezelfde poll de #1 New Attraction-plek veiligstelde, Penguin Trek is klaar om de erfenis van SeaWorld Orlando voort te zetten en de grenzen van achtbaaninnovatie voor het hele gezin te verleggen.

Bron/Fotocredit: Seaworld Orlando