Help herbouwen!

Nu tot en met zondag 9 oktober zal $ 20 van elk LEGOLAND® Theme Park-ticket dat op LEGOLANDFlorida.com wordt verkocht, worden gedoneerd aan het Amerikaanse Rode Kruis om de hulpverlening door orkaan Ian te ondersteunen tot een maximum van $ 100.000.

Fotocredit; Legoland Florida

Met deze donatie kan het Amerikaanse Rode Kruis zich voorbereiden op, reageren op en helpen bij het herstel van deze ramp.

LEGOLAND Florida Theme Park en Peppa Pig Theme Park zijn op zaterdag 1 oktober heropend na een ongelooflijke schoonmaakactie door het toegewijde team van medewerkers en partners van het resort. LEGOLAND® Water Park gaat op zaterdag 8 oktober weer open. Twee van de glijbanen van het waterpark, de Twin Chasers en Splash Out, blijven tijdelijk gesloten.

De volledig nieuwe attractie van LEGOLAND Theme Park, Pirate River Quest, zal nu begin 2023 worden geopend. De grachten van Cypress Gardens, samen met de Chain of Lakes en Peace River, hebben dit jaar recordbrekende waterstanden gezien die van invloed zijn geweest op de beoogde lanceringsdatum. Deze door een kapitein aangedreven boottocht vaart door de natuurlijke gangen van het meer van Eloise en de historische Cypress Gardens. In deze gezinsvriendelijke boottocht ontvouwt de zoektocht om de verloren schat van Kapitein Roodbaard te ontdekken zich steen voor steen met een verscheidenheid aan spannende scènes die het verhaal vertellen van een luidruchtige LEGO® piratenbemanning, een troep ondeugende apen en zelfs een angstaanjagende kraken .

Fans kunnen het verhaal van Pirate River Quest volgen terwijl het park zich klaarmaakt voor zijn eerste reis door de aankondiging van een nieuwe openingsdatum op Facebook en Instagram in de gaten te houden.

LEGOLAND Florida Resort is dankbaar voor de medewerkers die hebben geholpen bij het opruimen van het park en de helden in de hele staat die gemeenschappen helpen bij de wederopbouw. Ga voor meer informatie en het kopen van kaartjes voor themaparken naar LEGOLANDFlorida.com