Heide Park Resort start het nieuwe seizoen op 2 april

Op 2 april opent het grootste pretpark van Noord-Duitsland voor het eerst sinds het begin van de pandemie onverwijld zijn poorten voor jonge en oude avonturiers.

Toegang tot het park zal onbeperkt mogelijk zijn. De 3G-regeling geldt tot en met 2 april voor zowel overnachtende gasten als in de binnenattractie Ghostbusters en de parkrestaurants. In gesloten binnenruimtes in het hele resort is het dragen van een FFP2-masker tot nader order verplicht – in de restaurants tot aan de stoel, in de winkels en in de overdekte attractie “Ghostbusters 5D”. Maskers zijn niet verplicht in de wachtruimtes van de attracties en tijdens attracties bij alle andere attracties. Tickets worden nog steeds alleen online verkocht op www.heide-park.de, de kassa’s blijven gesloten.

“We kijken enorm uit naar de stipte start van het seizoen 2022! De veiligheid van onze gasten en het team is natuurlijk nog steeds onze topprioriteit – ons hygiëneconcept is aangepast aan de huidige officiële eisen”, zegt Sabrina de Carvalho, algemeen directeur van het resort.

Heide-Park Soltau – 40. Geburtstag Heide Park
Gloednieuw dit jaar:

Het Heideparkcarnaval. Van 14 tot 29 mei viert het resort het eerste kleurrijke carnaval met opzwepende muziek, kleurrijke kostuums, geweldige artiesten en internationaal eten en drinken. Andere evenementen die het jaar op Heide Park Resort onvergetelijk maken, zijn het Pride Festival in het eerste weekend van september, het Oktoberfest van 10 tot 25 september en het grootste Halloween in het noorden van 14 tot 31 oktober 2022.

Het Heide Park Resort is dagelijks van 10.00 uur geopend tot 31 oktober.

Alle informatie over de momenteel geldende maatregelen op: www.heide-park.de (wijzigingen voorbehouden).