Heide Park Halloween

Achtbaanritten in het donker, schrikken voor het hele gezin en extra horrorattracties – het grootste pretpark van Noord-Duitsland viert Halloween voor gezinnen en horrorfans van 14 tot 31 oktober.

Fotocredit; Heide Park Resort

In het magische betoverde bos heeft de magische fee hulp nodig van dappere kinderen. Op alle vrijdagen en zaterdagen en op 31 oktober loeren niet alleen vriendelijke karakters in de eigen horrordoolhoven van het park. Voor het eerst dit jaar zijn de overdekte doolhoven weer open! Heide Park Halloween: Een griezelig mooie enge ervaring in een unieke sfeer.

Precies op tijd voor het begin van het donkere seizoen draait alles in het grootste pretpark van Noord-Duitsland om griezelig mooie momenten van horror: dit jaar vieren grote en kleine enge fans Halloween in het spookachtig versierde en op magische wijze opgevoerde Heide Park Resort vanaf 14 oktober. Griezelige figuren lijken om elke hoek op de loer te liggen of zijn het alleen de knoestige takken van een verlichte boom? Een heel bijzondere sfeer, opgeroepen door muziek, sfeervolle verlichting en griezelige versieringen, hangt over het park.

Fotocredit; Heide Park Resort

Op alle vrijdagen en zaterdagen en op 31 oktober komen naast het familiespook vooral horrorfans aan hun trekken. Het Halloween-programma heeft het juiste horroravontuur voor elke smaak en elke leeftijd, van de lichte tot de verschrikkelijke horrorfactor. Na een Corona-pauze van twee jaar zijn de indoor horrordoolhoven dit jaar voor het eerst weer open. Lichtgevende fonteinen, pratende pompoenen en een groot vuurwerk op de laatste avond – meer Halloween kan het niet zijn!

Het horrordoolhof SubTerra keert terug met een ander verhaal – een gevaarlijke en avontuurlijke reis naar de diepten van het resort. Gasten worden uitgenodigd voor een geheim ondergronds evenement – of is dit slechts een valstrik? Ook in Obscuria (alleen 21/22.10) en het Grand Hotel Morton zijn andere gruwelijke figuren tot kattenkwaad en leren horrorfans vanaf 16 jaar angst. De shockers van de Boo-crew uit Hamburg laten zelfs de meest door schokken geteste gast huiveren.

Fotocredit; Heide Park Resort
familie schrik

Gezinnen en kleine avonturiers beleven buitengewone heksenuren en rijden door de nacht met hun favoriete verlichte attractie. 80 procent van de attracties is in het donker open tot 21.00 uur.

De kleinste Halloween-fans van drie tot zeven hebben dit jaar weer een heel speciale taak: het magische betoverde bos redden! De magie is hier van de ene op de andere dag verdwenen en de goede bosfee heeft dringend hulp nodig! Peppa & George in Peppa Pig Land hebben zich ook verkleed voor de Halloween Meet & Greet.

Iedereen die deelneemt aan de Trick or Treat Rally en de slogan in geselecteerde winkels voordraagt, ontvangt een klein cadeautje in de Heide Park-winkel. Tussendoor lokken de kleurrijke stands op de middeleeuwse markt met handwerk en diverse etenswaren en dranken.

Tickets zijn nu verkrijgbaar en kunnen alleen online worden geboekt op www.heide-park.de/halloween. Ook op Halloween is de kassa niet open.