Heide Park Halloween

Net op tijd voor het begin van het donkere seizoen draait alles in het grootste themapark van Noord-Duitsland opnieuw om griezelige, angstaanjagende momenten: dit jaar vieren horrorfans groot en klein Halloween in het spookachtig versierde en magisch geënsceneerde Heide Park Resort vanaf 13 oktober.

Lijken er enge figuren om elke hoek op de loer te liggen of zijn het slechts de knoestige takken van een verlichte boom? Een heel bijzondere sfeer, opgeroepen door muziek, sfeervolle verlichting en griezelige decoraties, verspreidt zich over het park. Op alle lange openingsdagen komen naast het familiespook vooral horrorfans aan hun trekken. Het Halloween-programma heeft voor elke smaak en elke leeftijd het juiste horroravontuur, van milde tot verschrikkelijke horror. Gloeiende fonteinen, pratende pompoenen en vuurwerk – meer Halloween kan het niet zijn!

Nieuw in 2023: Horror Maze: Safe Place “Sector 23”: In een verwoeste en verlaten wereld waar bloeddorstige zombies rondzwerven, zijn er maar een paar plekken waar mensen nog veilig zijn: de ‘sectoren’. In een daarvan, Sector 23, zoeken dappere mensen hun toevlucht om aan de hordes zombies te ontsnappen. Maar is de Veilige Plek ‘Sektor23’ werkelijk nog veilig? Andere vreselijke figuren zijn ook van plan om kattenkwaad uit te halen in SubTerra en het Grand Hotel Morton en horrorfans van 16 jaar en ouder bang te maken. De angstaanjagende mensen van de Hamburg Boo-crew laten zelfs de meest geschokte gast gegarandeerd huiveren.

Tijdelijke tickets voor extra horrorattractie

De tijdkaarten voor de horrorattracties (elk vanaf 5,00 euro) zijn beperkt en kunnen alleen geboekt worden via www.heide-park.de/halloween. Gasten profiteren van gegarandeerd gebruik van de horrorattracties en kiezen vooraf hun gewenste tijdstip.

Familie-horror

Gezinnen en kleine avonturiers beleven buitengewone heksenuren en rijden de nacht door op hun favoriete verlichte attractie. 80 procent van de attracties is in het donker tot 21.00 uur open.

De kleinste Halloween-fans van drie tot zeven hebben dit jaar weer een heel bijzondere taak: Red het magische betoverde bos! De magie verdween van de ene op de andere dag en de goede bosfee heeft dringend hulp nodig! Peppa & Schorsch in Peppa Pig Land worden ook passend verkleed voor de Halloween Meet & Greet.

Iedereen die deelneemt aan de trick-or-treat-rally en het gezegde in geselecteerde winkels uitspreekt, krijgt in de Heide Park Shop een klein cadeautje. Tussendoor verleiden de kleurrijke kraampjes op de middeleeuwse markt je met handwerk en diverse soorten eten en drinken.