Halloween Spooky days

In Walibi Holland is de 4e editie van Halloween Spooky Days van start gegaan, het griezelevenement voor families met kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

De hele maand oktober waan je je in Halloweensfeer en is Walibi het domein van Daysee, freaks, trollen en piraten. Dwaal door de griezelzones Pirate’s Cove, Tangled Twigs, Nightmares en Ghostly Graveyard. Ook kun je op onderzoek uit in Camp of Curiosities of je creativiteit de vrije loop laten in Festival of Freaks. Kinderen tot 12 jaar kunnen verkleed naar het park komen. Voor de allerkleinsten die het een beetje spannend vinden is er een anti-monster button, zodat monsters hen niet benaderen.

Halloween Spooky Days, het spannendste familie-uitje tijdens de herfstvakantie!

Festival of Freaks:

Daysee zwaait in oktober de scepter in Walibi Holland tijdens Spooky Days! In haar eigen Festival of Freaks verwelkomt ze samen met haar freaks uit het circus alle gasten. Je kan hier je hart ophalen met de leukste activiteiten; laat je schminken, maak je eigen griezelmasker of ga met Daysee en haar Freaks op de foto. Ook heeft Daysee een monsterkist gevonden, help haar in haar spannende zoektocht om de code van de kist te kraken. Aan het einde van het avontuur is er een mooie beloning voor het harde werk!
Bovendien loopt ze gedurende de dag door het park om kinderen te laten schrikken en samen op de foto te gaan..

Camp of Curiosities:

Ga samen met het hele gezin op ontdekkingsreis en maak een spannende tocht door het verlaten circusgebied. Ruik je de olifantenpoep? En ligt daar verscholen in de bosjes een trapeze? Wandel door dit gebied en ontmoet Daysee haar achtergebleven circusfreaks.

Praktische informatie Spooky Days:


Openingsdagen: 15 t/m 30 oktober 2022
Openingstijden: van 10:00 tot 18:00 uur
Consumentenadviesprijs: €36,00 voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen vanaf 6 t/m 11 jaar: €29,00
Kinderen tot 12 jaar kunnen verkleed naar het park komen.