Halloween keert terug

Tussen 15 oktober en 6 november 2022 viert Pairi Daiza Halloween.

Betoverende decoraties zullen vanaf 15 oktober het Park versieren. Vanaf 22 oktober, worden bezoekers gedurende 16 dagen ondergedompeld in een gezinsvriendelijke Halloweensfeer. Zij mogen zich aan een origineel programma vol animaties, video mappings en magische shows verwachten.

Fotocredit; Pairi Daiza

Mythische wezens, vogelverschrikkers, vriendelijke monsters, spookpanda’s, heksen en skeletten komen samen om Halloween in Pairi Daiza gezinsvriendelijk en tegelijk griezelig te maken.. Pompoenen en herfstbloemen vullen het park met duizenden kleuren. Voor deze nieuwe editie van Halloween zullen de 75 hectaren tuinen van Pairi Daiza worden verrijkt met nieuwe elementen, met name dankzij de creativiteit en verbeelding van Belgische en Franse kunstenaars en artiesten.

Halloween in Pairi Daiza is een feest voor jong en oud. Vanaf 22 oktober zullen er elke dag creaties en optredens van meer dan 100 artiesten te zien zijn.
De video mappings zullen, zodra de nacht valt, drie emblematische plaatsen van het Park animeren: de Toren van Cambron en de overblijfselen van de Abdij, de kinderboerderij en het majestueuze kasteel.

Fotocredit; Pairi Daiza

Elke avond, na zonsondergang, duiken monsters uit het meer van Pairi Daiza dankzij mappings op een watermuur met een diameter van 40 meter. Spanning en spektakel gegarandeerd.
Natuurlijk zullen de 7.000 dieren van de Beste Zoo van Europa ook feestvieren tijdens de Halloweenperiode. Ook zij zullen hun eigen speciale programma hebben. De verzorgers maken Halloweenmenu’s en verrijkingen voor hen klaar. Vleermuizen, olifanten, ringstaartmaki’s, gorilla’s, nijlpaarden, leeuwen, penseelzwijnen, stokstaartjes, … plezier voor iedereen!

Fotocredit; Pairi Daiza

Niet alleen wordt een speciaal Halloweenmenu voorzien voor de dieren, ook in de
restaurants zal de chef-kok van Pairi Daiza themagerechten en aangepaste menu’s voorzien voor de bezoekers. Gerechten geïnspireerd op recepten van vroeger of op basis van pompoenen en vergeten groenten. Zoet of hartig, er is voor ieder wat wils.


Ook het Pairi Daiza Resort trekt zijn Halloweenkostuum aan. Reserveren is nog mogelijk voor oktober, november, december en januari.
Om de Halloweenperiode voor zijn bezoekers feestelijk in te zetten, geeft Pairi Daiza tientallen abonnementen en dagtickets voor het Park weg. Tijdens de
Halloweenperiode worden verschillende wedstrijden georganiseerd voor
bezoekers.

Halloween in Pairi Daiza loopt van 15 oktober tot 6 november. Het park zal vanaf 22 oktober open zijn tot en met 21u00.