Haal de piraat in jezelf naar boven!

Ahoy maatjes! De piraten zijn aangespoeld bij LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen en ze nemen vanaf 7 juli het centrum over tijdens de enige echte piratenweken. Het is tijd om je innerlijke piraat wakker te schudden en je klaar te maken voor een woeste reis voor LEGO®-pret en piratengekte!

De kapers hebben voet aan wal gezet in MINILAND, waar ze de schepen veroveren en met hun woeste blikken de bezoekers begroeten. Dit is geen gewone invasie, dit zijn de piratenweken bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen.

“Dit is de kans voor kinderen om hun innerlijke Jack Sparrow te ontdekken en zich in de wereld van de piraten te storten” Aldus Kapitein Blockbaard. De legendarische LEGO-piraat zegt: “We hebben een schat aan avontuurlijke activiteiten gepland die het piratengevoel op de proef stelt”

Naast het veroveren van MINILAND en het onderdompelen van de bezoekers in een zee van piratendetails, kan er veel gebouwd worden! Wat dacht je van boten? Of misschien toch een papegaaimaatje?

Maar dat is nog niet alles! De piraten hebben zich verdiept in oud-hollandse spelletjes en komen dit jaar met een nieuw piratenspel: Schedelsjoelen! Vergeet de traditionele sjoelbak, want hier worden schedels (van LEGO natuurlijk) als puck gebruikt om je score te bepalen.

Haal je ooglapje tevoorschijn, strijk je piratenhoed glad en hijs de zeilen richting Scheveningen! De piratenweken zijn maar van 7 t/m 31 juli. Wees er snel bij want deze piratenervaring wil je niet missen!