Guardians of the Galaxy

Om de melkweg deze keer te redden, is meer nodig dan een dansje.

Vanaf 27 mei 2022 kunnen gasten die EPCOT in Walt Disney World Resort bezoeken, zich maar beter voorbereiden om de mixtape op te krikken en een geweldige intergalactische achtervolging door tijd en ruimte te beleven in Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind!

Josh D’Amaro, chairman, Disney Parks, Experiences and Products, stands in front of Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind In EPCOT at Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista, Fla. The new family-thrill coaster attraction opens May 27, 2022. (David Roark, photographer)

Deze nieuwe spannende achtbaan voor het hele gezin komt overeen met de ‘grootsheid’ en het plezier van de blockbuster ‘Guardians of the Galaxy’-films, met die legendarische kosmische bandieten – Rocket, Groot, Drax, Gamora en Star-Lord (ook bekend als Peter Quill). De innovatieve attractie is een nieuwe belangrijke mijlpaal in de voortdurende transformatie van EPCOT en debuteert als onderdeel van de viering van het 50-jarig jubileum van Walt Disney World.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, gelegen in de onlangs hernoemde World Discovery-buurt van het park, is het eerste ‘andere wereld’ showcase-paviljoen op EPCOT. Xandarians reisden van hun thuiswereld in de Andromeda Galaxy naar de aarde – of Terra, zoals ze het noemen – om het Wonders of Xandar-paviljoen te creëren en EPCOT-gasten uit te nodigen om meer te weten te komen over hun mensen en hun geavanceerde technologieën. Dat wil zeggen … totdat er iets misgaat en de Xandarians de Guardians of the Galaxy om hulp roepen.