Grote opening op 14 maart

Door de USA Today 10Best Reader’s Poll uitgeroepen tot het #1 waterpark van het land heeft Aquatica Orlando nog een reden meer om een bezoekje te brengen met de opening van Reef Plunge: Aquatica’s geheel nieuwe waterglijbaanervaring. Pass-leden zullen als een van de eersten op 10 maart rijden tijdens een exclusieve preview die loopt van 15.00-18.00 uur voordat de rit op 14 maart voor het publiek wordt geopend.

Reef Plunge laat gasten glijden door opvallende doorschijnende uitsnijdingen en ringen, en draaien en draaien door meer dan 100 meter glasvezel, zoomend langs een levendig scala aan zeeleven in de nieuwe dynamische habitat. Commerson’s dolfijnen, luipaardhaaien, sardines en een verscheidenheid aan andere koudwatervissen zullen Reef Plunge naar huis roepen.

Tussen de ritten door kunnen gasten een pauze nemen en ontspannen in een van de 1.000 nieuwe ligstoelen en strandstoelen die meer schaduw en comfort bieden. Hongerige sensatiezoekers kunnen een stukje eten bij de nieuwe pizzeria met snelle service of hun dorst lessen in de gloednieuwe strandbar, naast spannende nieuwe upgrades voor de populaire Banana Beach Cookout.

Credits; Aquatica Orlando

Aquatica Orlando is een levendig waterlandschap, bespat met de sfeer van de Zuidzee en bezaaid met torenhoge, kleurrijke glijbanen. Aquatica Orlando is een genot voor alle leeftijden en interesses. Dit unieke waterpark, door USA Today’s 10Best Reader’s Poll uitgeroepen tot het #1 waterpark van het land, is de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest opwindende waterattracties, met 50 glijbanen, rivieren en lagunes en 84.000 vierkante meter aan sprankelende witte zandstranden. Aquatica draait echter niet alleen om onstuimig en spetterend. Deze weelderige, relaxte speeltuin is perfect om met de stroom mee te gaan. Waad in luie rivieren en golfslagbaden zonder in de rij te wachten en kijk hoe zorgen wegdrijven. Of pak een gezellige loungestoel op een van de mooiste stranden van Orlando en drink een verfrissende cocktail. Twee grote speelruimtes speciaal voor kinderen maken Aquatica de perfecte plek voor familieplezier. Aquatica, SeaWorld’s Waterpark®, biedt exclusieve attracties die onbeperkt plezier beloven en gasten op geweldige onderzeese avonturen sturen.