Grote finale

Disneyland® Paris kondigt veel nieuws aan.

Met de allereerste, dagelijkse Marvel droneshow ooit in een Disney Park.

Avengers: Power the Night is de terugkeer van de iconische avondshow Disney
Dreams®!, een exclusieve nieuwe show die bezoekers samen met hun favoriete
Pixar Figuren meeneemt op reis en vele andere verrassingen.
De Grand Finale van de 30e verjaardag is een niet te missen feest!

Als onderdeel van de ambitieuze transformatie van het resort viert Disneyland Paris sinds 6 maart 2022 haar 30e verjaardag. Bezoekers worden uitgenodigd om groter te dromen en harder te lachen. Het resort is een nieuw tijdperk van creativiteit en innovatie ingegaan en biedt een bezoekerservaring die meer
meeslepend en onvergetelijk is dan ooit tevoren

Voortbouwend op het ongelooflijke succes van dit feest, dat is bekroond met een aantal van de meest prestigieuze prijzen in de attractie industrie, waaronder een IAAPA Brass Ring Award en een Park World Excellence Award, kondigt Disneyland Paris magische nieuwe ervaringen aan als onderdeel van de Grand Finale van de 30e verjaardag, die kunnen worden beleefd tot en met 30 september 2023.

AVENGERS: POWER THE NIGHT

Daarnaast vormen tot wel 500 drones een indrukwekkende reeks iconen die de krachten van iconische Superhelden uitbeelden, waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en voor het eerst in Disneyland Paris: Shang Chi.

Fotocredit; Disney Resort Paris

Naast de recente openingen van Marvel Avengers Campus en Disney Hotel New York® The Art of Marvel komt er nog een adembenemende Marvel ervaring in Disneyland Paris: Avengers Power the Night een gloednieuwe droneshow die elke nacht de lucht boven het Walt Disney Studios Park verlicht van 28 januari tot en met 8 mei 2023.

Vele Cast Members van Disneyland Paris, waaronder show directors, ontwerpers van speciale effecten en licht en bewegingsontwerpers, hebben hun expertise en creativiteit gebundeld om deze exclusieve show te ontwikkelen. Avengers Power the Night bevat een soundtrack die bestaat uit enkele van de meest iconische Marvel muziek die speciaal opnieuw zijn georkestreerd met een symfonieorkest
bestaande uit meer dan 70 muzikanten in de beroemde Abbey Road Studios in Londen.

Deze wereldwijde exclusiviteit in alle Disney Parken van de wereld, de eerste
dagelijkse droneshow in de avond gewijd aan Marvel Superhelden, combineert
muziek, licht, pyrotechnische effecten en videoprojecties.

DISNEY DREAMS®! »

Voor de Grand Finale van de 30e verjaardag van het resort keert de spectaculaire avondshow Disney Dreams®! terug. Deze show heeft een van de hoogste tevredenheidscijfers gekregen sinds de opening van het resort.

Fotocredit; Disney Resort Paris

Geleid door de schaduw van Peter Pan ontdekken of herontdekken bezoekers met Disney Dreams! enkele van de grootste Disney verhalen die op het kasteel van Doornroosje worden geprojecteerd tijdens een buitengewone reis met iconische liedjes van Disney en Pixar fanfavorieten waaronder Beauty and the Beast, The Hunchback of Notre Dame, The Lion King, Rapunzel en vele anderen.

HEROPENING VAN IT’S A SMALL WORLD

Na gesloten te zijn wegens renovatie gaat de gelukkigste cruise die ooit heeft gevaren weer open in het voorjaar van 2023 om de bezoekers van Disneyland Paris te betoveren. Deze niet te missen gezinsattractie ligt sinds de opening van het Disneyland Park in 1992 in het hart van Fantasyland en nodigt bezoekers van alle leeftijden uit om een prachtige reis rond de wereld te maken op een van de meest iconische liedjes van alle Disney Parken.

NIEUWE PRODUCTEN IN BOETIEKS EN RESTAURANTS

Naast het 30e verjaardag assortiment is binnenkort een gloednieuwe collectie voor de Grand Finale verkrijgbaar in de boetieks van Disneyland Paris. Deze collectie bevat met name producten in de kleuren van de show Dream and Shine Brighter inclusief genderneutrale kleding en exclusieve accessoires.

Fotocredit; Disney Resort Paris

In Disney Village opent binnenkort een restaurant dat is geinspireerd op een Engelse pub. King Ludwig’s Castle wordt omgevormd tot The Royal Pub. Het wordt
beheerd door de gerenommeerde Groupe Bertrand, een langdurige partner van een resort die andere locaties in Disney Village en restaurants in Parijs beheert en serveert het beste van traditionele Engelse gerechten. Op het menu van het restaurant staan de hele dag ontbijt, fish and chips, Guinness gestoofd rundvlees en een grote selectie ambachtelijke bieren.
Bezoekers zullen de warme en levendige ambiance niet willen missen!
Rosalie, een traditionele Franse brasserie opent eind 2023 ook in Disney Village.

EEN GRENZELOZE TOEKOMST VOOR DISNEYLAND PARIS

De Grand Finale van de 30 e verjaardag en de opening van Marvel Avengers Campus en Disney Hotel New York® The Art of Marvel zijn nog maar het begin van de voortdurende transformatie van Disneyland Paris.
Andere grootschalige projecten komen binnenkort tot leven waaronder de koninklijke transformatie van het Disneyland Hotel en de renovatiewerkzaamheden in Disney Village®. Bovendien is er een nieuw land met Frozen thema in aanbouw in het Walt Disney Studios Park, als onderdeel van een ambitieus uitbreidingsplan met ook een prachtig meer en unieke tuinen, elk ontworpen rond favoriete Disney verhalen.

Fotocredit; Disney Resort Paris