Get ready to GO Xtreme!

Op 17 juni debuteerde LEGOLAND® California’s Summer Block Party met zijn adrenaline-pompende nieuwe show, GO Xtreme! voor gezinnen, fans en zelfs extreme atleten. Bereid je voor om op het puntje van je stoel te zitten terwijl professionele atleten de hele zomer adembenemende stunts en zwaartekracht tartende acts laten zien.

Om de opening van deze unieke entertainmentshow te vieren, bezochten professionele atleten en X Games-medaillewinnaars, waaronder Andy Macdonald en Bryce Wettstein, het park en genoten van een aantal geweldige stunts.

“Vooruitlopend op de X Games die dit jaar in SoCal landen, is het super gaaf om skateboarden gepresenteerd te zien op plaatsen waar je het normaal niet zou zien”, zei Macdonald. “Na het zien van enkele van de beste extreme sportsterren die moeiteloos wheelies en catwalks uitvoeren, zullen veel kinderen naar LEGOLAND Californië komen en geïnspireerd worden om het ook te proberen.”

Gezinnen kunnen GO Xtreme! de hele zomer op Fun Town Stage bekijken. Bekijk professionele, extreme atleten, waaronder Nate Pena (een van Noord-Amerika’s best gerangschikte pro-scooterrijders), Allison Ottjepka (een professionele Cyr-wielatleet), Jack Fahey (een BMX-rijder die een internationale bronzen medaillewinnaar is in de Australische BMX Games Contest ), en Eli Reams (een lokale SoCal-rijder die een zilveren medaillewinnaar was in de Amateur World Skateboarding-rangen) flippen, duiken en zweven in de lucht. Je wilt ook personages als de Wheelie Bad Bandits en Speed Demons niet missen. Doe mee aan de actie en heb inspraak in de zenuwslopende competitie terwijl je je aansluit bij de vrolijke juryleden en GO Xtreme! producer voor de uitdagende taak om de beste uitvoeringen te selecteren.

Om het feest van extreme sporten gaande te houden, heeft LEGOLAND California de krachten gebundeld met X Games voor een epische weggeefactie tijdens de GO Xtreme! shows. Vanaf nu tot 21 juli (wanneer de X Games van start gaan in Ventura, CA) kunnen parkgasten deelnemen aan een interactieve GO Xtreme! wedstrijd eenmaal per dag om kans te maken op vier felbegeerde X Games-tickets.