Free Beer is Back!

SeaWorld Orlando wil nu de parkeergasten helpen af ​​te koelen op een snikhete zomerdag met een ijskoud biertje van het huis tijdens hun bezoek.

Er zijn gratis binnenlandse en seizoensgebonden bieren beschikbaar voor gasten van 21 jaar en ouder. Ze worden aangeboden tot en met 4 augustus 2022, van 10.30 uur tot een uur voordat het park sluit. Gasten kunnen een bezoek brengen aan de Waterway Grill Bar en per bezoek een gratis 7-ounce bier ontvangen. De kranen zullen de hele zomer draaien, zodat gasten elke keer dat ze bezoeken iets nieuws kunnen proberen. Enkele van de brouwerijen die worden vermeld, zijn Anheuser-Busch InBev, Persimmon Hollow Brewing Co., JDUBS Brewery en Sweet Water Cove.

Credits; Seaworld Orlando

SeaWorld Orlando Park-president, Kyle Miller, voegde eraan toe dat hij graag gratis bier terugbrengt. “Het is een favoriet bij de fans en een belangrijk onderdeel van ons park en onze geschiedenis.”
Parkgasten kunnen genieten van hun gratis biertje terwijl ze het geheel nieuwe Electric Ocean zomerfestival verkennen dat van dag tot nacht gaat en eindigt met een ongelooflijk vuurwerk en spectaculaire fonteinen. Volgens USA Today is er geen beter moment om het als nr. 1 verkozen themapark in Noord-Amerika te bezoeken en de hele zomer lang de best beoordeelde attracties, ontzagwekkende ontmoetingen met dieren en opwindend entertainment te ervaren.

Beste manier om te betalen

De beste manier om al het zomerplezier dat SeaWorld Orlando te bieden heeft te ervaren, is met een SeaWorld Orlando 2022 Fun Card, die toegang biedt tot het park tot en met 31 december 2022, voor een lage prijs. Voor nog meer onovertroffen voordelen kunnen gasten een SeaWorld Orlando-jaarpas kopen en 12 maanden lang genieten van speciale voordelen zoals gratis parkeren, gratis gastentickets, toegang tot speciale VIP-evenementen, besparingen op merchandise en meer. Jaarpassen vanaf $ 14,75/maand + belasting zonder aanbetaling bij SeaWorldOrlando.com.