Florida Resort onthult

Speciale bezorging!

LEGOLAND® Florida Resort heeft zojuist het nieuwste voertuig in zijn vloot van LEGO® stenen onthuld: de Ford F-150® Lightning™, die nu te zien is in het themapark voor de Ford® Driving School.

Een team van 15 Master Model Builders is medio juli begonnen met de bouw van de truck op het Amerikaanse hoofdkantoor van The LEGO Group in Enfield, Conn. Het team heeft meer dan 1.600 uur besteed aan het samenstellen van het ontwerp, inclusief 320.740 LEGO®-stenen. De nieuwe constructie van 3.730 pond meet meer dan 19 voet lang en bijna 7 voet breed, waardoor dit het grootste (en eerste!) elektrische voertuigmodel is dat momenteel te zien is in elk LEGOLAND® Park in Noord-Amerika.

LEGOLAND Florida Resort werkte samen met de jarenlange sponsor Southern Ford-dealers om het unieke, levensgrote model te bouwen ter viering van de lancering van de volledig elektrische vrachtwagen van Ford eerder dit jaar. Deze 1:1-replica is gemodelleerd naar de Ford F-150® Lightning™ LARIAT met een vierdeurs ontwerp met dubbele cabine, compleet met een grote vrachtwagenvloer, runnerboards en werkende koplampen en achterlichten.

Fotocredit; Legoland Florida

Deze bakstenen Ford F-150® Lightning™ is exclusief voor LEGOLAND Florida Resort en zal permanent worden tentoongesteld buiten de Ford® Driving School. Bij Ford® Driving School en Jr. Ford® Driving School overwinnen kleine stenenfans de regels van de weg terwijl ze zich voordoen als politieagenten, brandweervrouwen, taxichauffeurs of welke andere chauffeur dan ook in LEGO® City en verdienen ze hun eigen gepersonaliseerde LEGOLAND-rijbewijs. Het Ford® Mustang-gebouw, bekend als de Brick Pony, wordt verplaatst naar een nabijgelegen binnenplaats die gasten kunnen bezoeken.

De beste manier voor gasten om deze nieuwe truck te zien bouwen, de Ford® Driving School en al het geweldige plezier van LEGOLAND te ervaren, is door een Jaarpas te kopen. Eerder deze week introduceerde LEGOLAND Florida Resort zijn eigen reeks geheel nieuwe jaarpassen, beginnend bij minder dan $ 13 per maand na een kleine aanbetaling.