Fiesta Aquatica

Het feest laait op als Fiesta Aquatica terugkeert om de National Hispanic Heritage Month te vieren in Aquatica Orlando.

Aquatica Orlando is verheugd om de National Hispanic Heritage Month opnieuw te vieren met een onvergetelijk zwembadfeest in het nummer 1 beoordeelde openluchtwaterpark volgens de USA Today 10 Best Reader’s Choice Awards. Terug op veler verzoek, zal Fiesta Aquatica de gasten elke zaterdag en zondag van 10 tot 25 september omringen met zinderende Latijnse flair. Fiesta Aquatica is inbegrepen bij de toegang tot het park, zodat gasten de zomerpret nog langer kunnen volhouden.

Levendige Latin-muziek en opwindend entertainment

Het is nooit een feest zonder muziek die de lucht vult. Tijdens Fiesta Aquatica kunnen gasten genieten van een tempowisseling met Latin beats door het hele park. Ze zullen sensationele geluiden horen terwijl ze over de luie rivier varen of zich door de muziek laten oppompen voordat ze enkele van Aquatica’s meest opwindende waterglijbanen trotseren. Een DJ zal ook centraal staan ​​op het golfslagbaddek. Gasten kunnen pronken met hun danspasjes in en uit het water bij de golfslagbaden zodat het feest nooit eindigt. Met de meeste waterglijbanen in een waterpark in Orlando blijft het water bij Aquatica Orlando op een comfortabele 28 graden, dus het voelt altijd geweldig, ongeacht de tijd van het jaar.

Fotocredit; Seaworld Aquatica
Gloednieuwe Tequila-proeverij

Voor volwassen gasten die hun dag willen verbeteren, zijn er tequila-proeverijen beschikbaar tijdens Fiesta Aquatica. Gasten van 21 jaar en ouder kunnen tegen een toeslag genieten van de zachte smaken van Tanteo Tequila in de GLOEDNIEUWE Trader Turi’s Tiki Bar direct aan het strand. Er zal ook een gitarist zijn in de tiki-bar die livemuziek speelt die de stress van een lange week zal wegsmelten. Gasten kunnen ook een Frozen Mango Margarita kopen om af te koelen en hun dorst te lessen.

Feestelijk voedselaanbod

Tijdens Fiesta Aquatica kunnen gasten genieten van heerlijke Latijns-geïnspireerde lekkernijen bij Waterstone Grill Mango Market, Papa’s Cantina, Kuri’s Beachside Panini en Walkabout Pizza. Populaire voedselselecties zijn: Arroz con Pernil, Plantains, Tres Leches-cake, Tripleta-sandwiches, empanadas, een Cubaanse panini en Pico de Gallo-pizza.

Zonnige Dag Garantie

Zomerstormen komen heel vaak voor in centraal Florida en soms gaat de regen gewoon niet weg. Aquatica Orlando houdt de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten en voor de veiligheid van gasten, ambassadeurs en dieren kan het waterpark de activiteiten opschorten tijdens perioden van slecht weer. Tijdens deze periodes kan aan gasten worden gevraagd om rijgebieden, zwembaden en eetgedeeltes te verlaten om onderdak te zoeken. Sunny Day Tickets worden uitgegeven bij Guest Relations als uw dag wordt beïnvloed door slecht weer. Gasten moeten hun dagkaart of meerdagenkaart omwisselen voordat ze een Sunny Day Ticket krijgen en mogen het park niet opnieuw betreden. Sunny Day Tickets zijn geldig voor een tegenbezoek binnen 1 jaar vanaf de uitgiftedatum.