Ferrari Build and Race

Laten we ons klaarmaken om te racen!

LEGO®-stenen, wielen, rupsbanden en een digitale racebaan worden in een recordtempo geplaatst terwijl LEGOLAND® California Resort zich voorbereidt op de opening van zijn nieuwste attractie, LEGO® Ferrari Build and Race op 12 mei 2022. Geïnspireerd door ’s werelds meest herkenbare luxe sportwagens van het merk Ferrari beschikt de nieuwe attractie over technologie die gasten nog nooit hebben meegemaakt in enig ander LEGOLAND-themapark ter wereld.

Credits; Legoland California

LEGO Ferrari Build and Race is ontworpen door Dimensional Innovations, een leider in het creëren van meeslepende en boeiende ervaringen, en beschikt over geavanceerde digitale racetechnologie. Door het gebruik van aerodynamische beeldanalyse kunnen gasten hun door LEGO gebouwde raceauto nemen, deze scannen en er digitaal mee racen in een poging om de snelste rondetijd vast te leggen. Nadat het voertuig is gescand, kunnen gasten de motorinhoud, bandenspecificaties, het vermogen en de aerodynamica van hun LEGO-auto digitaal aanpassen en wijzigen, plus hun kentekenplaat personaliseren en zelfs stickers toevoegen.

De opwinding stopt daar niet, want racers zullen zich moeten aanpassen aan de omstandigheden van de renbaan, aangezien deze in realtime veranderen en variabelen als weer, luchttemperatuur, baantemperatuur, vochtigheid en windsnelheid bevatten. Met behulp van een touchpad om hun auto’s te besturen en een boost-knop om extra versnelling toe te voegen om concurrenten te passeren en rechte stukken te versnellen, hebben racers drie ronden om hun snelste tijd neer te zetten. Gezinnen kunnen ook meedoen met het plezier door bovengrondse monitoren te bekijken die een vogelperspectief van de actie bieden. Er worden klassementen getoond die de status van de huidige races weergeven en de toppresteerders van de dag belichten.

Credits; Legoland California

“De samenwerking met Merlin Entertainments, Ferrari en LEGOLAND California Resort om deze unieke digitale race-ervaring te creëren, was opwindend voor ons team”, zegt Tucker Trotter, CEO van Dimensional Innovations. “Door gebruik te maken van de kracht van Ferrari kunnen kinderen van alle leeftijden hun unieke LEGO-raceauto aanpassen en strijden om de snelste rondetijd op een virtuele racebaan geïnspireerd op Pista di Fiorano. Sluit je aan en geniet van de rit in LEGOLAND California!”
LEGO Ferrari Build and Race plaatst gasten aan het stuur terwijl ze hun creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken om te bouwen, testen en racen. Build and Race is inbegrepen in de toegangsprijs tot LEGOLAND California Resort. Bezoek www.LEGOLAND.com of bel 760-918-LEGO (5346) voor LEGOLAND California Resort ticketprijzen, exploitatieschema en aanvullende informatie.