Er wordt van Pairi Daiza gedroomd  

Sinds de lancering in juni 2019 geniet het Pairi Daiza Resort van een uitzonderlijk hoge bezettingsgraad. De ervaring dicht bij de dieren, het comfort en de service hebben de gasten dit jaar nog meer kunnen bekoren dan anders. Voor het einde van het seizoen zijn de resultaten van dit jaar al beter dan de slotcijfers in 2022. Pairi Daiza maakt zich ondertussen op voor de lancering van het nieuwe seizoen dat start op 10 februari 2024.

Het seizoen 2023 is nog niet afgelopen – dat is het geval op 7 januari 2024 – maar de bezettingsgraad van de 100 accommodaties van het Pairi Daiza Resort voor 2023 overtreft nu al die van het hele seizoen 2022. Tot op heden – met nog een maand te gaan voor het einde van dit seizoen – bedraagt de bezettingsgraad van de 100 accommodaties 94,6%. Voor het hele seizoen 2022 was dat 90%.

Beren, wolven, walrussen, pinguïns, herten, Siberische tijgers en Stellar zeeleeuwen

Een verblijf in het Pairi Daiza resort, in het hart van The Land of the Cold of The Last Frontier, is voor gasten een onvergetelijke ervaring omdat het op een unieke manier de dieren laat beleven. Gasten hebben steeds visueel contact met beren en wolven, walrussen, pinguïns, herten, Siberische tijgers of Steller zeeleeuwen en kunnen genieten van deze interactie tijdens hun verblijf.

In 2022 won de accommodatie met uitzicht op ijsberen, walrussen, pinguïns en Siberische tijgers de titel “Best New Hotel Concept” voor België en Nederland. Dat jaar en in 2023 wist het resort duizenden mensen voor zich te winnen. Ook dit jaar ligt de klanttevredenheid van het Pairi Daiza Resort boven de 90%.

Informatie en boekingen:

Reserveren voor het begin van het seizoen 2024 – dat op 10 februari 2024 begint – kan vanaf donderdag 7 december om 11u. Honderden mensen hebben gewacht om dit unieke verblijf voor volgend jaar te boeken.  Een verblijf tussen 10 februari 2024 en 12 mei 2024 kan via de volgende link vastgelegd worden: 

https://www.pairidaiza.eu/nl/pairi-daiza-resort

Val in slaap met de wolven… Word wakker naast de Siberische tijgers… Droom op je terras terwijl je de ijsberen in het water ziet ravotten… Ontdek de indrukwekkende walrussen of de grappige pinguïns vanuit je kamer met onderwaterzicht… Pairi Daiza biedt zeer comfortabele accommodatie voor een avontuur voor koppels, gezinnen, vrienden of collega’s, in het hart van Europa’s Beste Dierentuin in 2018, 2019, 2020 en 2023.

Bij Pairi Daiza verblijven de gasten op basis van halfpension. Dit is altijd inclusief :

– Toegang voor elke bewoner voor 2 dagen in het Park

– Ontbijt en avondmaaltijden

– Een nacht en een wake-up call dicht bij de dieren

– Toegang tot het park een uur voor dagbezoekers

– 24 uur per dag toegang tot the Last Frontier en the Land of the Cold

– Parkeerplaats, bagagedepot, wifi, welkomstpakket op de kamer.

Voor de start van het seizoen 2024 blijven de prijzen vrijwel ongewijzigd ten opzichte van 2023. Pakketten met halfpension beginnen bij €131,5 per persoon (*).

Er wordt een korting van 10% verleend voor elke accommodatie waarin ten minste één volwassen lid met zijn lidmaatschapskaart verblijft op het moment van de boeking. (*) Prijs berekend op basis van laagseizoentarieven en voor samenstellingen van 2 volwassenen en 1 kind of 2 volwassenen en 2 kinderen.

Fotocredits: Pairi Daiza Resort