Er wacht monsterlijk plezier

Het grootste, leukste (ja, we zeiden het al!) feest van het jaar wordt dit najaar nog monsterlijker in LEGOLAND® Florida Resort wanneer Brick-or-Treat Monster Party presenteert!

Gezinnen zullen schreeuwen van opwinding terwijl ze genieten van meer snoep, meer LEGO®-personages en meer betoverende verrassingen dan ooit tevoren met 12 nachten Halloween-plezier – elke zaterdag en zondag, van 24 september tot 30 oktober. Dit Halloween-spektakel zal gezinnen betoveren met geweldige NIEUWE ervaringen, liveshows, griezelige LEGO®-versieringen en monsterlijke kattenkwaad om elke hoek – allemaal inbegrepen bij algemene parktoegang en bepaalde jaarpassen.

NIEUW! Monster Mania IRL en in 4-D!

Monsters nemen LEGOLAND Florida Resort over! Geniet van een groot aantal spannende meet & greets met nooit eerder vertoonde LEGO® Monster-personages, waaronder Zombie Cheerleader, Plant Monster en Tiger Woman. Vang deze griezelige personages vervolgens op het grote scherm in de GLOEDNIEUWE, angstaanjagend hilarische 4D-film “The Great Monster Chase”, compleet met enkele stiekeme speciale effecten.

NIEUW! Griezelig geweldig entertainment en attracties

GLOEDNIEUWE liveshows zullen die BOO-smakelijke Halloween-geest uitstralen! Lord Vampyre laat alle kleine skeletten groeven in zijn V.I.M. (Zeer belangrijke monsters) Dansfeest in Fun Town. Een UnbeLEAFable muzikaal mysterie komt op het LEGO® City Podium wanneer een vreemde plant uit de hand loopt. Het jack-o-lantern trio, Jammin’ Jacks, is ook terug met een geheel nieuw refrein van monstermelodieën. Stap aan boord van de Disco Dragon Coaster en maak je klaar om te dansen met een groovy monsterjam en feestverlichting. De Monster Party bruist door met een Pirate Pool Party in Pirate Island Hotel en speciaal entertainment in de Beach Retreat op bepaalde avonden.

Fotocredit; Legoland Florida
Meer snoep, meer plezier!

Brick-or-Treat door de straten van LEGOLAND Florida! Dwaal door het park om meer snoep te verzamelen dan ooit tevoren! Pas op voor de vloek van de farao terwijl je door de Graveyard of Ghouls kruipt naar het nieuwe Desert Desserts-snoepstation op weg naar de kostuumparade in MINILAND USA.

Inclusieve gezinservaringen

Het creëren van inclusieve ervaringen voor gezinnen tijdens hun bezoek is een prioriteit van het resort, ongeacht het seizoen. Als gecertificeerd autismecentrum ontwerpt LEGOLAND Florida specifieke zintuiglijke gidsen voor gezinnen van Brick-or-Treat en zal alternatieve traktaties aanbieden, beschikbaar via Guest Services. Teamleden zullen ook worden uitgerust met Halloween-specifieke informatie met betrekking tot autismegevoeligheid en bewustzijn om de behoeften rond de viering beter te begrijpen.

Lafhartig vuurwerk in Pirates Cove

Pirates Cove wordt belegerd! In de dekking van de duisternis, zie hoe 3D LEGO®-steenbrekend vuurwerk tot leven komt met griezelig genot en hoor het verhaal van Kapitein Dreadbeard! Dit spektakel aan het meer is de mooiste manier om de Monster Party op alle evenementenavonden te beëindigen!

Fotocredit; Legoland Florida
Griezelige lekkernijen en snoep

De monsters zijn in de keuken en maken een aantal griezelig verrukkelijke, tijdelijke lekkernijen voor Brick-or-Treat! Niets zegt vallen als een Pumpkin Spice Up Your Life Shake of de Great Monster Cake. Pak wat Wacky Witch’s BBQ Wings voor een spookachtige, hartige traktatie. Geniet van de griezelig groene Brick Blast Coca-Cola Freestyle-smaak exclusief voor LEGOLAND-parken, een recept dat perfect past bij elk Halloween-feest. En zorg ervoor dat je een bestelling van Rockin ‘Frankenstein’s elektrische paarse appelfriet met gemalen snoep en pindakaasdip bestelt, een nieuwe draai aan een LEGOLAND-klassieker.