Electric Ocean

Electric Ocean, het opwindende zomerevenement van SeaWorld met zowel overdag als ’s avonds entertainment, eten en plezier voor gasten van alle leeftijden, keert deze zomer groter en beter terug dan ooit tevoren.

Na een dag het park te hebben verkend, kunnen gasten hun bezoek in het donker voortzetten en een duik nemen in ongelooflijke omgevingen van licht en muziek terwijl ze fan-favoriete SeaWorld-attracties ervaren zoals ze ze nog nooit hebben gezien. Sluit je aan bij speelse zeedieren en levendige feestgastheren voor gezinsvriendelijke dansfeesten in het hele park. Bekijk ongelooflijke live-optredens van populaire muziekartiesten en ontmoet een aantal ongelooflijk speciale dierenambassadeurs. Er is extra plezier voor de kinderen die kunnen deelnemen aan speciale “strandopruimingen” die afval in een prachtige muurschildering zullen veranderen. Sluit de avond af met een adembenemend vuurwerk dat gasten vanuit het hele park kunnen zien.

Credits; Seaworld Orlando
Electrifying Entertainment

• Alles nieuw! Ignite 360 ​​- Een nieuwe manier om het kenmerkende vuurwerk van het festival in het hele park te zien met een geheel nieuwe vuurwerkshow, met meer lichten, meer lasers, meer fonteinen en meer vuurwerk dan ooit tevoren!
• Alles nieuw! Rescue Tails: Night Vision – Een nachtelijke versie van onze “Rescue Tails”-presentaties waar gasten geredde dieren ontmoeten en meer te weten komen over hun unieke verhalen.
• Terug op populaire vraag! Rescue Tails—Een educatieve presentatie die gasten leert over de toewijding van SeaWorld met het verzorgen en redden van dieren. Ze zullen vele geredde dieren ontmoeten, zoals roofvogels, primaten en reptielen, en leren over hun unieke leven
• Terugkerend dit jaar! Elmo Rocks – Sluit je aan bij Elmo en zijn vrienden in Nautilus Theatre, red de dag door hun eigen rock-‘n-rollband te vormen nadat hun favoriete band zijn concertoptreden heeft geannuleerd!
• Club Sea Glow—Het feest wordt in het donker uitgebreid in het Bayside Stadium, waar een DJ de hele avond dansmuziek zal mixen, voorafgaand aan de start van onze vuurwerkfinale. Geniet van voldoende ruimte om te dansen terwijl je geniet van het entertainment. Dat omvat dansers en energieke atmosferische acts om het feest op gang te brengen.
• Club Electric Current—De Waterfront begint het nachtelijke plezier van Electric Ocean en verandert al vroeg in een feest onder de golven. Onze gastheer, dansers en steltenlopers laten de spanning beginnen met een dansfeest geschikt voor alle leeftijden.

Credits; Seaworld Orlando
Alles nieuw! Energiek eten tijdens het festival

Gasten kunnen genieten van speciale zomerse smaken in SeaWorld’s Electric Ocean met meer verrukkelijke hapjes dan ooit tevoren. Ze zullen hartige zomerklassiekers proeven naast tijdelijke aanbiedingen of hun dorst lessen met internationale en ambachtelijke bieren of een van de kenmerkende verfrissende coastercocktails van het park:
• Alles nieuw! Alleen op zaterdag tegen meerprijs: Lakeside Grill Happy Hour van 21:00 – 22:00 uur; het aanbieden van uniek eten en drinken.
• Thema eten en drinken in het hele park, inclusief extra grote spiesjes van rundvlees en kip, achtbaan-thema cocktails en Banana Foster, Dulce de Leche en Nutella beignets.
• Zomerse seizoensgerechten bij Sharks Underwater Grill & Bar zoals met whisky geglazuurde varkenslende en gefrituurde calamares.
• Upgrade! Tegen een toeslag kunnen gasten een plaats reserveren op onze Sky Tower-rit en genieten van een privézicht op onze vuurwerkshow terwijl ze genieten van champagne en chocolade.