Eerste Warme Winteravonden succesvol

De eerste twee Warme Winteravonden van het jaar zijn een succes. DierenPark Amersfoort trapte woensdagavond haar eerste avondopenstelling van het jaar betoverend af. “Knisperende haardvuren, magische Winterillusies en een betoverend Wintersprookje; het was een fantastisch begin van het jaarlijks terugkerende evenement”, vertelt Hylke. In de eerste week van januari volgen er nog vier avondopenstellingen.

Volgens Hylke is het succes van de Warme Winteravonden onder andere te danken aan de unieke combinatie van een betoverende sfeer, verschillende nieuwigheden en de winterse elementen die het park biedt. “Het dierenpark biedt een magische tijd. Alle wintersferen die men zoekt, vind je in DierenPark Amersfoort. Er is zelfs sneeuw gevallen.” Naast bekende elementen is het dierenpark dit jaar aangekleed met nieuwe belevenissen. “Bezoekers ontdekken de nieuwe Voedselshow, kunnen als een van de eersten een kijkje nemen in de gloednieuwe Dierkeuken en ervaren een magisch winterpark door middel van vernieuwde Warme Winterwandelingen en nieuwe videomapping”, vertelt Hylke. “Er valt een heleboel te ontdekken, en dat middenin een sfeervol en betoverend winterpark vol met livemuziek, dampende chocolademelk, stamppotten, duizenden lichtjes, kerstbomen en sneeuw.”

Gedurende de hele kerstvakantie is het park omgetoverd tot een sfeervol winterpark, maar in de avonduren is een bezoek aan DierenPark Amersfoort nog magischer. “Ik durf dus wel te zeggen dat ons park in de winter op haar mooist is”, vertelt Hylke. Het Magisch WinterWoud, winterse foodtrucks, een Wintersprookje en de Lichtjestrein; de Warme Winteravonden waren nog nooit zó betoverend. Op alle dagen van de kerstvakantie keert een aantal van deze elementen terug. Tijdens de Warme Winteravonden kunnen bezoekers met een speciale winterkorting het winterpark betreden. Op 29 en 30 december 2023 en van 2 tot en met 5 januari 2024 is DierenPark Amersfoort extra lang geopend tot 20.00 uur.