Eerste verjaardag

Op donderdag 23 juni 2022 is het de eerste verjaardag van LEGOLAND® Discovery Centre op de boulevard van Scheveningen.

(Foto: Met een LEGO® sleutel wordt het gebouw op woensdag 23 juni 2021 officieel geopend)

We kunnen terugkijken op een mooi jaar aldus Pascal van Wersch, general manager van de attractie. We zijn de enige en grootste indoor LEGO® speeltuin van Nederland en met dit nieuwe concept hebben we al veel families en basisscholen kunnen verrassen.

Met een 4d bioscoop, een attractie-rit door een LEGO stad, Miniland (Den Haag in miljoenen LEGO® stenen) en vooral ook LEGO® workshops is dit een (educatief) uitje voor het hele gezin.

Een welkome aanvulling in het reeds bestaande aanbod van de badplaats en ideaal om te combineren met het naastgelegen Sea Life. 

(Foto: De Scheveningse kust in Miniland)
Volwassenenavond

Er is in het afgelopen jaar ook aandacht besteed aan de AFOL’s (Adult Fan of Lego) – met goedbezochte volwassenenavonden. Dit concept krijgt dan ook een vervolg. Op vrijdag 30 september zal de eerstvolgende volwassenenavond plaatsvinden.

Ook de zakelijke markt weet ons inmiddels te vinden als originele locatie voor hun zakelijke evenement.

Met zo’n 45 man personeel heeft de attractie ook gezorgd voor extra werkgelegenheid in de badplaats. “Met ons gemotiveerde team kijken we uit naar aankomende zomerperiode. Maar… net als veel bedrijven in de regio zijn ook wij nog op zoek naar extra personeel en solliciteren kan dan ook via onze website”.

(Fotograaf: A. Roelofsz)
UNIEKE JUBILEUM ACTIE:

Alle kinderen (t/m 11 jaar) die ook jarig zijn op donderdag 23 juni mogen gratis naar LEGOLAND® Discovery Centre komen op vertoon van hun ID bewijs en samen met 1 volwassen introducé. Zij mogen dan op 23, 24 óf 25 juni bij de LEGO® attractie Scheveningen langskomen. Wel moet er van tevoren online een tijdslot worden geboekt.

Voor de overige, niet jarige bezoekers is er op donderdag 23 juni een leuke, gethematiseerde versnapering.