Een uitbarsting van frisheid voor kinderen…

Deze grote speeltuin zal gewijd zijn aan jonge kinderen die het zullen kunnen verkennen om natuurlijk plezier te hebben , maar ook om te ontdekken , want naast de vele speelse routes zal het ook educatieve spellen aanbieden die gericht zijn op biodiversiteit. Deze prachtige ruimte wordt doorkruist door een rivier die tot leven zal komen met meerdere waterspelletjes om af te koelen terwijl je plezier hebt.

Credits; Le Pal

Zowel het middelpunt als de meester van de plaats, een 7 m hoge leeuw waakt over deze uitzonderlijke omgeving met zijn welwillende blik. De kleintjes zullen het geweldig vinden om het te leren kennen en zijn vele geheimen te ontdekken… Klimmuren, observatorium in de mond, glijbaan verborgen in een van zijn poten… Het junglegebied biedt een veelvoud aan leuke activiteiten, trampoline, glijbanen, hangende bruggen of zelfs netten zullen kinderen in staat stellen hun motorische vaardigheden en behendigheid te ontwikkelen zoals een panter zou doen in zijn habitat. Eindelijk, het bos dat zingt zal de ideale ruimte zijn voor de kleintjes die zullen kunnen genieten van een aangepaste en speelse ruimte, in het hart van de vegetatie.

In alle ruimtes die het vormen, zal La Rivière du Lion plezier en ontdekking combineren met educatieve spellen zoals dieren die opnieuw moeten worden samengesteld of geluidselementen zoals quizzen of raadsels over dieren. Deze nieuwe speeltuin zal de nieuwsgierigheid wekken van de jongste en de oudste waar medeplichtigheid en emoties op het rendez-vous zullen zijn.