Een paasvakantie vol leuke evenementen

De Plopsa-parken trappen de paasvakantie, traditioneel de start van het pretparkseizoen, af met een hele reeks paasevents.

In Plopsaland De Panne zorgen de pups van PAW Patrol en een heuse Ketnet Junior Paaseierenraap voor de nodige sfeer. Ook Plopsa Coo opent op 2 april, na een groot winteronderhoud, opnieuw de deuren.

PAW Patrol Liveshow en Ketnet Junior Paaseierenraap

Chase, Marshall en Skye, de populaire pups van PAW Patrol, trappen de paasvakantie af. Van 3 tot en met 15 april staan ze op het podium van het Proximus Theater met een avontuurlijke liveshow en Meet & Greet. Vervolgens is er tijdens het paasweekend, van 16 tot en met 18 april, de Ketnet Junior Paaseierenraap met een grote paaseierenraap voor alle bezoekers, een Meet & Greet met de echte Mega Mindy en Mega Toby én als kers op de taart een interactieve liveshow voor de allerkleinsten van Sarah en Bavo.

Verblijven in het Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel, dat elke dag geopend is, ontvangt tijdens de paasvakantie ook de pups van PAW Patrol voor een exclusieve Meet & Greet voor de hotelgasten. Speciaal voor de paasvakantie werd een paasarrangement samengesteld inclusief toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne, een heerlijk ontbijtbuffet en ’s avonds een exclusief paasbuffet in het prachtige ‘Le Grand Buffet’-restaurant. Alle info is terug te vinden op www.plopsahotel.be

De nieuwe Mega Mindy en Mega Toby in Plopsa Indoor Hasselt

De echte Mega Mindy en Mega Toby zijn van 3 tot en met 10 april ook van de partij in Plopsa Indoor Hasselt met een heldhaftige liveshow en Meet & Greet. Daarna zet de echte Kabouter Klus het indoorpark van 11 tot en met 15 april op stelten met een fantastisch liveoptreden. Tijdens het paasweekend kunnen de kids ook hier chocolade paaseitjes van Libeert rapen tijdens de Ketnet Junior Paaseierenraap met Bumba & De Smurfen.

Met de trein naar Plopsa Station, het nieuwe park in het Centraal Station van Antwerpen

In het gloednieuwe Plopsa Station Antwerp, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, ontmoeten bezoekers de hele vakantie lang hun favoriete helden waaronder De Smurfen, Suske en Wiske, Maya de Bij en Bumba. Ook in Plopsa Station Antwerp komt de Ketnet Junior Paaseierenraap langs. Bezoekers kunnen er tijdens het paasweekend van 16 tot en met 18 april heerlijke paaseitjes rapen met hun favoriete helden.

Waterfun voor groot én klein in Plopsaqua De Panne en het nieuwe Plopsaqua Landen-Hannuit

De Plopsa-waterparken, Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit, zorgen elke dag van de vakantie extra lang voor de nodige waterfun. Bezoekers kunnen zich uitleven in de spectaculaire glijbanen, het Stormbad met echte donder- & bliksemeffecten, waterspeeltuinen en ‘wild rivers’. Bovendien is het bij de eerste zonnestralen ook heerlijk kuieren in de buitenzones met verwarmd buitenbad.

Plopsa Coo: fun voor de hele familie met zicht op de Watervallen van Coo

Plopsa Coo heropent, na een groot winteronderhoud, vanaf 2 april de deuren. Bezoekers kunnen op de zetellift naar het hoogste punt van de Amblève-vallei en genieten er van een fantastisch zicht op de enige watervallen van ons land. Het prachtig gelegen park telt méér dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie. In het paasweekend van 16 tot en met 18 april wordt het park nog avontuurlijker met een spannende Libeert Paasierenraap voor de allerkleinsten.

Om een van de Plopsa-parken te bezoeken, is er geen reservatie, Covid Safe Ticket of mondmasker meer nodig. De eerste dag van de paasvakantie, 2 april, zijn Plopsaland De Panne & Plopsa Indoor Hasselt afgehuurd en dus niet meer toegankelijk voor het grote publiek. Voor een compleet overzicht van alle evenementen, openingsuren en -dagen kan je terecht op www.plopsa.be.