Een film-tastisch programma

Een zomer vol actie in Movie Park Germany staat voor de deur! Precies op tijd voor het hoogseizoen breidt Duitslands grootste film- en pretpark zijn entertainmentprogramma verder uit. Illusionist Christian Farla keert in juli met zijn team terug voor de voortzetting van de goochelshowreeks “Sherlock Holmes – A Game of Mystery: Chapter 3” en heeft een aantal nieuwe illusies en een herziene verhaallijn over de beroemdste detective uit de tv- en literatuurgeschiedenis in petto.

Tijdens de vakantieperiode kunnen gasten elke dag uitkijken naar de grote Movie Park Parade, filmische streetacts en shows van het entertainmentteam. Ook het Folco Stunt Team zet de zomer in Hollywood in Germany in scène met een nieuwe jetskishow op de Santa Monica Pier.

Vervolg op de Magic Show “Sherlock Holmes – A Game of Mystery: Chapter 3”.
Deze zomer wordt het weer magisch in Studio 7 en de bekroonde illusionist Christian Farla keert terug in zijn rol als Sherlock Holmes. In het vorige seizoen werden zijn aartsvijand Professor Moriarty en Miss Irene Adler naar de gevangenis gestuurd. Maar er is al een nieuwe schurk op pad om hen te helpen ontsnappen: Meestercrimineel Dr. Mortimer, die zojuist de 16 exclusieve zilveren munten uit de Londense City Bank heeft gestolen. Moriarty geeft hem de opdracht een dodelijke val voor Sherlock Holmes te beramen om hem voor eens en altijd uit de weg te ruimen. Daarbij wordt Holmes op de proef gesteld met magische puzzels, geheimen en gevaarlijke ontsnappingen. Opnieuw is alle hoop gevestigd op
Holmes om Londen te redden en de volgende crimineel veilig achter de tralies te krijgen.
De show voor het hele gezin is van 1 juli tot 25 augustus 2024 twee keer per dag te zien en bevat een nieuwe verhaallijn en enkele nieuwe illusies, zoals de “Fire Basket” en de “Chainsaw Escape”.

Christian Farla werd onlangs gehuldigd als “Grand Prix Dutch Champion of Magic
2023/2024”. Tijdens de shows in Movie Park Germany wordt hij opnieuw ondersteund door de Show Girls of Magic. Nieuw in de show is acteur en jongleur David Severins als Dr. Mortimer.
Bovendien kan Movie Park alweer een cliffhanger plaatsen: Het park is verheugd om een langdurige samenwerking met Team Farla aan te kondigen. In de herfst wacht voor alle gasten al de volgende verrassing.

Dagelijks showprogramma voor de vakantie
Movie Park Germany breidt zijn entertainmentprogramma op alle vakantiedagen in NRW opnieuw uit! Elke dag presenteert het nummer één familiepretpark van Duitsland zijn grote parade “Movie Park Studios on Parade” met bijpassende voertuigen en floats in studio- en filmdesign, begeleid door filmklare dansoptredens van het entertainmentteam en de personages van PAW Patrol, SpongeBob SquarePants en filmflap S.A.M.

Het dagelijkse entertainmentprogramma wordt aangevuld met de streetact voor de winkel “The Toymaker” en de New York Plaza show “Road to Hollywood”, de westernshow “Kiki’s Saloon in Silverspoon” en, bij goed weer, de “Here We Go Again” show op de Santa Monica
Pier, zodat er elke dag meerdere shows plaatsvinden en het entertainmentteam en zijn artiesten nog meer aanwezig zijn.

Ook de Meet & Greets met de bekende Movie Park figuren en de “Let’s Party with the nickelodeon Toons!” show wachten op de gasten in nickelodeon LAND.

Jet Ski Show op de Santa Monica Pier
De jetskishow van het Folco Stunt Team op de Santa Monica Pier zorgt voor het perfecte waterspektakel in de zomer. In het middelpunt van de verhaallijn staat een jetskiwedstrijd waarin verschillende rijders het tegen elkaar opnemen op het water en proberen indruk te maken op de jury met hun beste stunts en de hoogste score te behalen. De show is ook gepland voor het hoogseizoen en zal sommige toeschouwers voor de steiger voorzien van een koele verfrissing.

Meer informatie over het zomerprogramma in Hollywood in Germany is online te vinden via https://www.movieparkgermany.de/nl.

Bron/fotocredit: MoviePark Germany