Een ervaring zoals in een Amerikaanse kerstfilm

Christmas is coming early this year! Onlangs kondigde Duitslands grootste film- en pretpark zijn nieuwe winterevenement “Movie Park’s Hollywood Christmas” aan. Nu wordt er meer informatie over de evenementenserie uitgedeeld aan alle winter- en pretparkfans.

Entertainment en shows staan duidelijk in het middelpunt. Er worden meer dan tien nieuwe entertainmentmomenten gecreĆ«erd voor het hele gezin. Het evenement verandert Movie Park Germany in een kerstfilmdecor en laat meer dan 500.000 lichtjes schijnen. Gasten kunnen zich onder andere verheugen op een nieuwe wintershow met illusionist Christian Farla, de grote Christmas Tree Celebration, een Meet Santa Wish Station, winterse versie van de parade, 3 schaatsbaan, lichtshow en vier kerst-themagebieden met enkele extra’s.

Ook de actie op de attracties zal niet ontbreken. Van 1 december 2023 tot 7 januari 2024 zorgt Movie Park op 24 geselecteerde dagen voor een feestelijk Amerikaans kerstprogramma, geschikt voor alle generaties.

“Een winterevenement in Movie Park stond al lang op het wenslijstje van onze gasten. Nu kunnen ze zich bij ons in hun eigen kerstfilm onderdompelen!”, zegt algemeen directeur Thorsten Backhaus. “We kijken uit naar een ‘Big American Christmas’ die niet alleen helder en kleurrijk, maar vooral ook onderhoudend zal zijn. Het draaischema voor de winter staat vast en de planning achter de schermen is al in volle gang.”