Dunkin’ opent filiaal

Vanaf vandaag kunnen bezoekers van Plopsaland De Panne smullen van heerlijke donuts van de Amerikaanse koffie- en donutketen Dunkin’, voormalig Dunkin’ Donuts.

Het is ondertussen de 23e Dunkin’-vestiging in België, maar wel de eerste vestiging in een Belgisch pretpark.

Credits; Plopsaland De Panne

In 2020 opende de Amerikaanse koffie- en donutketen haar eerste filiaal in België en nu is Plopsaland De Panne aan de beurt. Vlak bij het Kermisplein, waar momenteel volop aan Circus Bumba gebouwd wordt, kunnen bezoekers vanaf vandaag smullen van heerlijke donuts met toppings in allerlei kleuren en smaken, Dunkin’ koffies en koude home made drankjes.

Ook aan de vegan donutliefhebbers is gedacht met heel wat plantaardig lekkers. Het is bovendien de enige Dunkin’-vestiging die in een Belgisch pretpark te vinden is, een unicum voor Plopsaland De Panne dus.

Credits; Plopsaland De Panne

Dunkin’ werd vandaag officieel geopend. De aanwezigen konden er uiteraard proeven van de kleurrijke donuts en een uitgebreid assortiment aan koffie. “Dunkin’ is een mooie aanvulling op ons reeds bestaande horeca-aanbod. De goede reputatie en de bekendheid bij jong en oud zorgen ervoor dat Dunkin’ een meerwaarde in het park is.”, aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

Ook Nabil Besali, CEO van Dunkin’ Netherlands & Belgium, is ontzettend blij om de samenwerking met Plopsaland De Panne aan te gaan en ziet dit als een waardevolle uitrol van Dunkin’ in België.

Plopsaland De Panne is vanaf nu tot eind augustus elke dag geopend. Reserveren is niet meer nodig. Alle informatie is te vinden op plopsalanddepanne.be