Duinrell kondigt vernieuwd Amsterdams-themagebied aan

Duinrell kondigt vernieuwingen aan in het attractiepark en het vakantiepark in 2023.

In het attractiepark wordt het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines helemaal vernieuwd en gethematiseerd. In het vakantiepark investeert Duinrell in nieuwe, energiezuinige verblijfsaccommodaties.

Credits; Duinrell
Een vernieuwd themagebied in het attractiepark: Amsterdamse grachten

Duinrell gaat het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines upgraden. Het gebied wordt volledig gethematiseerd in het thema Amsterdamse grachten. De arcade gamehal wordt compleet vernieuwd en op dak worden zonnepanelen geplaatst. Daarnaast krijgen de Botsboten en Playfountain krijgen een nieuwe locatie, komen er nieuwe trampolines en krijgt de Midgetgolfbaan een upgrade. De eerste werkzaamheden starten direct na de zomervakantie.

21 nieuwe vakantievilla’s: Premium Plus Duingalows

Aan de rand van kampeerveld het Middenveld komen 18 nieuwe Premium Plus Duingalows en naast de huidige Premium Plus Duingalows worden nog drie luxe Premium Plus Duingalows geplaatst. Deze populaire vakantievilla’s zijn geschikt voor acht personen. De Duingalows hebben een verdieping en beschikken over een kookeiland, ruime woonkamer, slaapkamers met televisie, twee badkamers, een infraroodsauna en een terras met een sfeervolle veranda. Deze nieuwe accommodaties worden met duurzame materialen gebouwd en hebben bewust geen gasaansluiting. De vakantievilla’s worden voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

Credits; Duinrell

10 nieuwe Tiny Houses: Premium Duingalows voor 5 personen

Ook wordt het verblijfspark in 2023 uitgebreid met 10 nieuwe Premium Duingalows voor 5 personen. Deze comfortabele en compacte vakantiewoningen bieden plaats aan maximaal 5 personen en zijn sfeervol ingericht. Ook deze nieuwe accommodaties worden voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

‘Het zomerseizoen is op Duinrell pas net begonnen, maar wij zijn alweer volop bezig met 2023. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen, omdat we Duinrell altijd nóg mooier, leuker en gezelliger willen maken voor onze gasten. Met het vernieuwde themagebied in de stijl van Amsterdamse grachten, brengen we een stukje Amsterdam naar Wassenaar. Éxtra leuk voor onze internationale gasten.’, aldus Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur Duinrell.

Credits; Duinrell