Disneyland Paris pakt uit met verbluffende agenda.

Deze spannende line up bevat de terugkeer van de iconische Halloween en Kerst
seizoenen, de lancering van drie kleurrijke ervaringen om het nieuwe jaar in te luiden, de langverwachte heropening van het Disneyland Hotel, de introductie van een nieuwe interactieve show in het voorjaar en nog veel meer verrassingen!

Fotocredit: Disneyland Paris
Disney halloween festival keert terug van 1 oktober tot en met 5 november 2023

Het traditionele Disney Halloween Festival keert terug naar Disneyland Paris van 1 oktober tot en met 5 november. Dit jaar zullen drie verschillende teams een uitdaging aangaan om gewone stervelingen te laten zien waar de waaaaa re geest van Halloween over gaat. Want geesten willen gewoon plezier maken.

Fotocredit: Disneyland Paris

The Mischief Makers: Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden zullen in een ‘trick or treat’ sfeer zijn, om het griezelige seizoen op de meest speelse manier te vieren. Samen maken ze een aantal ondeugende plannen voor zowel kinderen als volwassenen om de meest hilarische Ha ha ha lloween van hun leven te hebben. Het ondeugende team zal deelnemen aan Mickey’s Halloween Celebration, een duivels vermakelijke cavalcade die gasten zal uitnodigen om in hun handen te
klappen en met hun voeten te stampen terwijl het zich een weg baant door het Disneyland Park.
Om de pret gaande te houden, zullen de gasten ook een kans hebben om sommige griezelleuke ogenblikken samen met deze geliefde Disney Figuren door te brengen, die in hun pr aaa chtige Halloween kostuums zullen worden uitgedost.

The Disney Villains: Maleficent, Kapitein Haak en Jafar doen ook mee aan deze ijzingwekkende uitdaging. En ze zouden geen Disney schurken zijn, als ze niet van plan waren om hun team te laten opvallen! Tijdens het spookachtige seizoen, zullen de gasten een aantal duivels leuke ontmoetingen met een aantal Disney Schurken in het Disneyland Park kunnen beleven. En wanneer de maan
opkomt, zullen de boosaardigste personages nog een laatste spookachtig moment bieden voor de meest gewaagde zielen. Tijdens A Nightfall with Disney Villains een betoverende preshow die zal plaatsvinden vóór de Disney Dreams®! nachtshow zullen Disney Villains het Kasteel van Doornroosje overnemen om gasten mee te nemen op een betoverende reis met een krachtige combinatie van fonteinen, videoprojecties en muziek.

The Mysterious Hosts: Phantom Manor is ongetwijfeld de place to be als de dagen korter worden en de bladeren beginnen te vallen. En het toeval wil dat de vrolijke geesten zijn gematerialiseerd om wat streken uit te halen met alle gewone stervelingen die door de poorten van dit sombere landgoed durven binnendringen. Degenen die erin slagen het beruchte landgoed te verlaten,
worden uitgenodigd om naar het Walt Disney Studios Park te gaan, waar ze een andere mysterieuze plek kunnen verkennen: The Twilight Zone Tower of Terror. Ze zijn echter gewaarschuwd dat ze naar een andere dimensie kunnen worden getransporteerd!

De Halloweenfestiviteiten zullen ook de restaurants en winkels van het park overnemen, waar duivels lekkere hapjes en drankjes en een reeks fantastische souvenirs geïnspireerd op de drie verschillende teams verkrijgbaar zullen zijn voor het grootste plezier van de eet en winkelliefhebbers.

En dit jaar, op 31 oktober, worden de openingstijden verlengd zodat gasten tot aan de sluiting van het park volop kunnen genieten van een extra Halloweensfeer.

Een viering van 100 jaar magie op 16 oktober 2023

In de afgelopen eeuw heeft Disney de wereld betoverd door tijdloze verhalen en
onvergetelijke personages tot leven te brengen. Al deze magische momenten zijn te danken aan de ontelbare generaties van fans en gezinnen die de Disney magie hebben omarmd en aan alle ongelooflijke artiesten wiens visie, creatieve talenten en verbeelding een essentiële rol hebben gespeeld in het waarmaken van deze droom, tot de realiteit.

Fotocredit: Disneyland Paris

Disneyland Paris zal deze historische mijlpaal op een uitzonderlijke manier vieren door zijn gasten te trakteren op een unieke entertainment line up en exclusieve Disney ervaringen op de dag dat Disney zijn 100 kaarsjes uitblaast. 16 oktober 2023 wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Disney betoverende kerst van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024

Vanaf begin november zal Disneyland Paris betoverd zijn met de magie van Kerstmis, waardoor gasten in de vakantiestemming kunnen komen en fijne momenten samen met hun dierbaren kunnen doorbrengen. Met de majestueuze kerstboom van 24 meter hoog, fonkelende lichtjes, een betoverende en warme sfeer en sneeuwvlokken die vallen in Main Street, U.S.A., is Disneyland Park de perfecte plek om de mooiste tijd van het jaar te vieren!
Overdag en ’s nachts brengt de betoverende Mickey’s Dazzling Christmas Parade de gasten in de magie van de feestdagen met aanstekelijke liedjes en vijf praalwagens met een feestelijk thema, met Mickey en zijn vrienden, Disney prinsessen en zelfs de Kerstman! In totaal zullen bijna 100 Disney Figuren en artiesten de magie van kerst verspreiden voor ieders plezier. In november 2022 werd deze parade door de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) erkend met de Brass Ring Award voor “Most Creative Christmas / Holiday Show”.

Fotocredit: Disneyland Paris

De magische vrolijkheid houdt daar niet op! De traditionele Let’s Sing Christmas ! show nodigt gasten uit om mee te zingen met de meest hartverwarmende kerstliedjes , terwijl verschillende ontmoetingen met de Kerstman en Disney Figuren gekleed in hun mooiste kerst outfits hen een gouden kans geven om een prachtige vakantiefamiliefoto.
Bovendien is het feest voor fijnproevers, aangezien het resort haar aanbod aan eten en drinken uitbreidt met veel seizoensspecialiteiten. De magische wintermarkt L’Hiver Gourmand keert terug van 10 november 2023 tot en met 17 maart 2024, met stijlvolle chalets die een grote verscheidenheid aan feestelijke gerechten en lekkernijen serveren.
Naast het trakteren van hun smaakpapillen op een heerlijke kop warme chocolademelk, kunnen gasten ook een aantal items afvinken op hun checklist voor kerstinkopen, aangezien in de winkels in de Parken en Disney Village veel seizoenssouvenirs te koop zijn om het huis gezellig te decoreren en de kerstsokken te vullen.
Dit jaar zullen Disney VoluntEARS (Cast Members die deelnemen aan
vrijwilligersactiviteiten) opnieuw vreugde en magie brengen aan kinderen in ziekenhuizen, als ze in de schoenen van de Kerstman stappen om duizenden geschenken uit te delen op de kinderafdelingen van veel ziekenhuizen in heel Frankrijk, waardoor Kerstmis beter wordt voor degenen die het het meest nodig hebben.

De grote opening van rosalie in disney villageIn december 2023
Fotocredit: Disneyland Paris

Gelegen tussen de themaparken en de Disney Hotels, ondergaat Disney Village de meest ambitieuze transformatie in zijn geschiedenis. Om de ervaring van het winkel –, eet en entertainmentgebied verder te verbeteren, werkt het resort samen met gerenommeerde merken, zoals Groupe Bertrand, die binnenkort een geheel nieuwe Franse brasserie zal exploiteren genaamd Rosalie. Wanneer het in december wordt geopend, biedt dit familierestaurant een adembenemend uitzicht over Lake Disney en een verfijnde sfeer.

Disney symphony of colors: een uitbarsting van zeer kleurrijke nieuwe ervaringen vanaf 8 januari 2024

Vanaf 8 januari zal het leven net zo kleurrijk en vrolijk zijn als in een film in het Disneyland Park! Gedurende de eerste weken van het nieuwe jaar zal Disneyland Paris geleidelijk een reeks betoverende ervaringen introduceren die wat kleur zullen toevoegen aan bewolkte winterdagen: Disney Symphony of Colors.
Deze uitzonderlijke line up gaat van start op de meest spectaculaire manier, want een gloednieuwe avondshow geeft de gasten het gevoel een parade boven het resort te zien vliegen! Elke dag bij het vallen van de avond worden gasten uitgenodigd om zich voor het Kasteel van Doornroosje te verzamelen en aan een oogverblindende reis te beginnen met een magische combinatie van fonteinen, lichten, videoprojecties en gesynchroniseerde drones die geanimeerde praalwagens in de lucht trekken als een knipoog naar een iconische ervaring die ooit de nacht in Disneyland Paris verlichtte.

Fotocredit: Disneyland Paris

Het plezier houdt daar niet op, want de gasten krijgen ook de kans om te dansen en te genieten van zeer kleurrijke momenten tijdens een geheel nieuwe, energieke show die op 10 februari wordt gelanceerd. Deze originele show die verschillende keren wordt opgevoerd per dag voor het Kasteel van Doornroosje viert de geweldige animatie van Disney en Pixar door Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en vele andere geliefde Disney en Pixar Figuren samen te brengen, zoals Timon (The Lion King), Joy (Inside Out) en Mirabel (Encanto), die voor het eerst in een show in Disneyland Park Ook in februari verspreidt Tinker Bell haar magische elfenstof in Main Street, U.S.A., om van een winterse omgeving een bloemrijke omgeving te maken, waarin alle prachtige kleuren van de natuur tot uiting komen.

De grote opening van het disneyland hotel Eerste kwartaal van 2024

Als onderdeel van de voortdurende transformatie van Disneyland Paris wordt het iconische vijfsterren Disneyland Hotel op koninklijke wijze ‘opnieuw ontworpen’.
Als het in het eerste kwartaal van 2024 heropent, is het Disneyland Hotel het allereerste Disney Hotel dat gasten meeneemt op een majestueuze reis waarin Disney royalty worden gevierd.

Fotocredit: Disneyland Paris

Deze ultieme ervaring in Disneyland Paris neemt koninginnen en koningen van alle
leeftijden mee naar de werelden van de meest iconische koninklijke Figuren uit de
klassiekers van Walt Disney Animation Studios, zoals Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Aladdin, De Kleine Zeemeermin, Assepoester, Belle en het Beest, Prinses en de Kikker, en recente films die met succes zijn ‘gekroond’, zoals Frozen, Vaiana en Raya en de Laatste Draak. Vervolgens kunnen gasten zich laten inspireren door hun favoriete koninklijke verhalen en zo hun eigen sprookjes schrijven.
De heropeningsdatum van het Disneyland Hotel en meer informatie worden bekend gemaakt op 12 september, wanneer ook de verkoop voor het Disneyland Hotel wordt geopend.

Een muzikaal extravaganza geïnspireerd door de wereld van alice in wonderland -lente van 2024

In het voorjaar van 2024 worden gasten van het Walt Disney Studios Park uitgenodigd om de chaotische en kleurrijke wereld van Alice in Wonderland te betreden tijdens een exclusieve nieuwe show die een moderne en flamboyante draai geeft aan de geliefde Disney animatie klassieker.

Fotocredit: Disneyland Paris

Zowel kinderen als volwassenen kunnen een energieke muziekshow ontdekken die
verschillende soorten artiesten samenbrengt. Als klap op de vuurpijl krijgen zij de unieke kans om de uitkomst van deze show te beïnvloeden.