Dinosaurussen rennen los in New York!

Heb je je ooit voorgesteld om enorme dinosaurussen in het wild door de straten van New York City te zien rennen? Dat is precies wat er gebeurt in LEGOLAND® California Resort, aangezien meer dan 30 van de enorme wezens de Big Apple in Miniland USA hebben overgenomen. De leuke scènes laten allemaal zien wat er gebeurt als een wetenschappelijke conventie mis is gegaan en nu kunnen gezinnen samen met een LEGO® gekke wetenschapper op zoek gaan naar alle wezens en deze identificeren.

Elk prehistorisch reptiel had meer dan 60 uur nodig om te ontwerpen en te bouwen door een team van Master Model Builders. Elke dinosaurus weegt meer dan 20 pond en is opgebouwd uit meer dan 30 duizend LEGO®-stenen. Scherpe LEGO® tanden, gigantische klauwen en kleine T-rex-armen behoren tot de vele herkenbare kenmerken van de vleesetende modellen. De modelbouwers hadden ook plezier met het maken van gekke en vermakelijke scènes in Time Square, Central Park en hoog boven de skyline van de stad waar iedereen van kon genieten.

Credits; Legoland California

LEGO-dinosaurussen zullen door de stad zwerven die nooit slaapt, nu de hele zomer in het park… vang ze snel voordat ze uitsterven!

Deze dinosauruservaring is inbegrepen in de toegangsprijs tot LEGOLAND® California Resort. Bezoek www.LEGOLAND.com of bel 760-918-LEGO (5346) voor LEGOLAND® California Resort-ticketprijzen, speciale Spring Break-aanbiedingen, exploitatieschema’s en aanvullende informatie.