Dimitri Vegas stelt eigen kledinglijn voor

Hoog bezoek in Plopsaland De Panne gisteren namiddag. Niemand minder dan Dimitri Vegas kwam er, in het bijzijn van heel wat fans, zijn nieuwe “POPCULTR. x Alien Samurai Dino Warriors” collectie en de officiĆ«le Dimitri Vegas & Like Mike merchandise collectie voorstellen. Beide collecties zijn vanaf heden in de Plopsa Winkel in Plopsaland De Panne en in Wijnegem Shopping Center te koop.

Fotocredit; Plopsaland De Panne

Fans van Dimitri Vegas konden deze middag hun ogen niet geloven. De dj, van het duo ‘Dimitri Vegas & Like Mike’, zakte af naar Plopsaland De Panne voor de voorstelling van twee kledinglijnen. POPCULTR., het nieuwe kledingmerk van Dimitri bestaat uit hoodies, sweatpants en t-shirts. De nieuwste collectie bevat bovendien een Alien Samurai Dino Warriors-lijn, Dimitri’s eigen franchise project met een verhaal over vijf dino’s waaraan de producer van de Batman films en de schrijver van Ghostbusters meewerken.

Ook de officiƫle Dimitri Vegas & Like Mike merchandise collectie werd er vandaag voorgesteld, bestaande uit diverse hoodies, t-shirts en accessoires voor de fans. Beide kledinglijnen zijn sinds vandaag te koop in de Plopsa Winkel op het Dorpsplein in Plopsaland De Panne en in de Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center.

Fotocredit; Plopsaland De Panne

Na de voorstelling maakte Dimitri Vegas ook nog even tijd vrij voor een signeersessie met de laaiend enthousiaste fans en kon een ritje op “The Ride to Happiness by Tomorrowland”-coaster niet ontbreken.

Dimitri Vegas & Like Mike Bus Bezoekers kunnen bovendien gedurende de volledige zomervakantie de Dimitri Vegas & Like Mike Bus ontdekken aan de ingang van Plopsaland De Panne. In de bus, die voor iedereen toegankelijk is, kunnen bezoekers een volledige Dimitri Vegas & Like Mike-experience verwachten, deelnemen aan een wedstrijd om kans te maken op een trip naar Ibiza en stemmen voor hun favoriete dj’s.