Deze zomer te Legoland Florida

GEWELDIG familieplezier gecombineerd met actievol entertainment deze zomer met de première van Go Xtreme!, een live-action stuntshow, in LEGOLAND® Florida Resort! Deze GLOEDNIEUWE show zal gezinnen op het puntje van hun stoel doen zitten met spannende, hilarische en extreme stunts van artiesten van wereldklasse. De energieke ervaring en meer zomeraanbiedingen zullen gasten opwinden op geselecteerde data van 27 mei tot 6 augustus.

De actie van de stuntshow speelt zich af op de set van LEGO® City’s favoriete tv-show “Go Xtreme!”, waar producer Tom, een nieuw personage in LEGOLAND Florida Resort, de talentenaudities van de show leidt. Gezinnen kunnen meedoen als onderdeel van het “live studiopubliek”, terwijl hoopvolle stuntartiesten strijden om hun grote doorbraak in de show.

Vaardigheid en behendigheid staan centraal met opwindende stunts van BMX-rijders, scooterrijders, een Cyr-wielartiest, een inline-skater en een wereldrecordhouder pogo-atleet, die zeker meer dan een paar keer zal lachen. Een panel van grappige gastjuryleden zal bepalen welke extreme stunts in aanmerking komen voor het nieuwste seizoen van de show.

Ook NIEUW deze zomer zullen The Rhythm Bricks een unieke muzikale flair brengen in het Themapark, als een zwervende percussiegroep en interactieve instrumentervaring voor gezinnen. Pirate Island Pool Parties keren ook elke avond terug naar het resort met brutaal entertainment en plezier voor alle boekaniers die het plezier blijven houden, zelfs nadat het themapark is gesloten.

Met een actievolle zomer als deze kunnen gezinnen GAZILJOEN redenen vinden om een LEGOLAND Florida Resort Jaarpas te kopen, beginnend bij minder dan $ 13/maand met een kleine aanbetaling. LEGOLAND Florida Jaarpassen bieden 12 maanden plezier, EXCLUSIEF voor de kaarthouder, en toegang tot de spannendste evenementen van het jaar in het resort, waaronder Red, White & BOOM, Brick-or-Treat Presents Monster Party en vakanties in LEGOLAND®! Meer informatie op LEGOLAND.com/Florida.