Deze creators komen naar YOUTUBERSxTOVERLAND

Attractiepark Toverland maakt vandaag bekend welke bekende YouTube-helden en TikTok-sterren aanwezig zullen zijn tijdens de vierde editie van het evenement YOUTUBERSxTOVERLAND. Op zondag 9 juni staan tiktokkers Emma Keuven, Anique Dreamon en Jesse van Wieren op het podium met hun show Social Squad. Ook maken onder andere goochelaar Steven Kazàn en zangeres Sterre Koning hun opwachting in het attractiepark. Naast de verschillende optredens en 40 attracties en shows, zijn er extra activiteiten in het park die de online wereld even offline maken. Het volledige programma is terug te vinden op www.toverland.com/youtubers.

Bekende namen op de Main Stage

De Main Stage bevindt zich dit jaar in themagebied Avalon, waar vorig jaar vier nieuwe attracties zijn geopend. Om 12:00 uur trappen Anique Dreamon, Jesse van Wieren en de Limburgse Emma Keuven af met Social Squad, hun eigen TikTok-show. Hierin worden de fans meegenomen in een interactief optreden vol challenges, Q&As en dansjes.

Later die middag zorgt Steven Kazàn voor wat extra magie in Toverland. Zijn goochelshows staan bekend om hun humor, interactie en verrassingen, waarmee hij jong en oud vermaakt. Daarna is het de beurt aan Sam Kierkels, bekend van het YouTube-kanaal Kriekel. Hij daagt zijn vrienden op het podium uit met verschillende opdrachten.

Net voor sluitingstijd wordt het extra feestelijk in Avalon. Eerst verzorgen Fay Veldhof en Jaydee Cayenne een heus TikTok Dansfeestje en nemen ze samen met de fans een TikTok op. Daarna verschijnt zangeres Sterre Koning ten tonele voor een muzikale afsluiter.

Frikandonut Speciaal

Naast de creators op de Main Stage is er nog veel meer te beleven in Toverland. Bij verschillende horecapunten in het park is bijvoorbeeld de Frikandonut Speciaal verkrijgbaar. Deze frikandel speciaal geserveerd op een geglazuurde donut is geïnspireerd door Terrie Eisinger, die fans ook nog als heuse Frikandellenkoningin tegen het lijf kunnen lopen.

In Avalon staat een 360º video spinner, waarop gasten plaats kunnen nemen voor een unieke video voor hun eigen sociale media. Ook keert het Toverland TikTok Team terug, dat alle gasten uitnodigt voor een dansje of deelname aan een challenge.

Tickets YOUTUBERSxTOVERLAND vindt plaats op zondag 9 juni van 10:00 tot 18:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Toverland. Naast het speciale programma kunnen gasten ook genieten van 40 attracties en shows. Het volledige programma is terug te vinden op www.toverland.com/youtubers.