Destination Wallonia

Wallonië zit de laatste jaren duidelijk in de lift, het ene luxe hotel na het andere opent er zijn deuren, nieuwe attracties poppen uit de grond en ook veel Vlamingen investeren in de regio.

Het zuiden van België is namelijk zeer divers en heeft veel te bieden. Maar voor wie door het (uitgestrekte) bos de bomen niet meer ziet, is er nu een lokale agent gespecialiseerd in Wallonië voor groepsreizen, teambuildings of huwelijken in de pure natuur.

Destination Wallonia, de allereerste lokale specialist in en voor Wallonië.

 
Kim de Lescluze is de oprichtster van Destination Wallonia. Ze is geboren en getogen in Antwerpen, maar op 34-jarige leeftijd werd het tijd voor nieuwe uitdaging. Het zuiden van België heeft haar altijd aangesproken omwille van de natuur en de rust.

Kim werkt al 10 jaar in Wallonië, als Event Manager voor de Grotten van Han en ze is echt verliefd op de regio. 

Vandaag combineert ze haar 2 passies: de liefde voor Wallonië met haar creativiteit voor op maat gemaakte routes en programma’s. Er is duidelijk nood aan één overkoepelende organisatie voor alles wat Wallonië te bieden heeft. Daarom is Destination Wallonia geboren. 

Of je nu als groep of als individuele reiziger op zoek bent naar leuke tips & tricks in Wallonië: Kim pluist het allemaal voor jou uit!