De Plopsa-parken vieren volop Carnaval

De Belgische Plopsa-parken maken zich naar jaarlijkse gewoonte op voor een feestelijke krokusvakantie vol spetterende liveshows, Meet & Greets en polonaises.

Plopsaland De Panne

Van 12 tot en met 16 februari zetten de Ketnet Junior-helden Plopsaland De Panne op z’n kop voor een te gek carnavalsfeest. Bezoekers kunnen er samen met Bumba, Bumbalu en Bumbina op de foto én ook De Smurfen komen langs en smurfen erop los tijdens een Meet & Greet. Dé kers op de taart zijn de liveshow en Meet & Greet met Sarah en Bavo. Het feestje wordt afgesloten met Bumba’s Polonaisefeest waarbij bezoekers samen met Bumba en z’n vrienden uit de bol kunnen gaan.

Plopsa Indoor Hasselt

In samenwerking met Ketnet Junior, barst ook in Plopsa Indoor Hasselt van 12 tot en met 16 februari een gigantisch carnavalsfeest los. Daar maakt Piet Piraat zich klaar om samen met enkele bekende Plopsa-figuren de allerkleinsten te entertainen tijdens een fantastische Meet & Greet. De dag afsluiten, doen bezoekers op het Dorpsplein, waar iedere dag Bumba’s Polonaisefeest losbarst met telkens een kleurrijke confettiregen.

Plopsa Station Antwerp

En ook in Plopsa Station Antwerp tekent Ketnet Junior naar jaarlijkse gewoonte present, van 12 tot en met 16 februari. Daar kunnen bezoekers zich verwachten aan een onvergetelijke Meet & Greet met Bumba, Bumbalu en Kaatje.