De jaarlijkse boomverlichtingsceremonie

Vuurwerk vulde de lucht en sneeuw viel op de menigte toen Hallmark-sterren Brennan Elliott, Barbara Niven en Ashley Williams LEGO® Santa hielpen de schakelaar over te halen om de gloednieuwe drie verdiepingen hoge LEGO®-kerstboom van het familiethemapark aan te steken tijdens de 21e jaarlijkse boomverlichtingsceremonie waarmee de vakantie officieel wordt gestart in LEGOLAND® California Resort.

Tijdens de ceremonie hielp de 9-jarige Amor Bastidas, wiens jongere broer wordt behandeld voor een hersentumor in het Rady Children’s Hospital, namens Elliott, Niven en Williams uit LEGOLAND Californië een donatie van $ 50.000 aan Ronald McDonald House Charities aanvaarden. Bastidas en haar familie verblijven in het Ronald McDonald House in San Diego wanneer ze van Imperial Valley naar San Diego reizen voor de behandelingen van haar broer. Ronald McDonald House Charities biedt “een thuis weg van huis” aan gezinnen met een ernstig ziek of gewond kind in een nabijgelegen plaatselijk ziekenhuis en houdt hen dicht bij elkaar tijdens een medische crisis. Bastidas genoot samen met haar gezin van de feestelijke kerstversiering van het park voordat ze naar de onlangs onthulde 10 meter hoge LEGO-kerstboom van LEGOLAND Californië ging, gemaakt van meer dan 364.481 LEGO®- en DUPLO®-stenen, voor de festiviteiten van de avond.

Fotocredit: Sandy Huffaker/Legoland

Voordat Elliott, Niven, Williams en Bastidas de schakelaar overhaalden die 40 LEGO®-kaarsen en meer dan 500 LED-lampen aanzette, kregen ze een speciaal LEGO®-dinosaurusornament als uitnodiging om terug te keren wanneer het park zijn nieuwe land, Dino Valley, onthult. , dat naar verwachting in het voorjaar van 2024 wordt geopend. Gasten werden getrakteerd op een eerste blik op de nieuwe LEGO® World Parade van het park die volgende zomer van start gaat en een speciale blik op de Countdown to Christmas-films van Hallmark Channel, waaronder Elliott en Niven’s nieuwe originele Miracles of Christmas film op Hallmark Movies & Mysteries, “Ms. Kerstmis komt naar de stad.”

Elliott (“UnREAL”) en Niven (“One Life to Live”) staan beide bekend om hun rollen in de populaire filmfranchise van Hallmark Movies & Mysteries, “Crossword Mysteries”, evenals hun talrijke hoofdrollen in de geliefde films van Hallmark tijdens de feestdagen. seizoen en het hele jaar door. Williams is vooral bekend van haar hoofdrol in ‘The Jim Gaffigan Show’ en haar rol als Victoria in de hitserie ‘How I Met Your Mother’. Williams speelde in meer dan elf originele Hallmark-films, waaronder de meest recente première van Hallmark Channel, ‘Notes of Autumn’.

Fotocredit: Sandy Huffaker/Legoland

De jaarlijkse boomverlichtingsceremonie maakt deel uit van de winterviering van het park, Holidays at LEGOLAND California Resort. Gasten kunnen het LEGO-gejuich op bepaalde data nu tot en met 7 januari voelen met een uitgebreide inrichting, fonkelende lichtjes, kersttraktaties, vallende sneeuw en live-entertainment. Bovendien, NIEUW dit jaar, verlicht vuurwerk elke zaterdag in december de hemel en op geselecteerde avonden voorafgaand aan San Diego’s grootste kinderoudejaarsfeest op 31 december. Gedurende het hele evenement kunnen gasten kerstkaartfoto’s maken voor de deur. levensgrote LEGO-krans, zing en dans mee op de Jingle Jamboree en maak kennis met nieuwe LEGO®-personages, LEGO Sneeuwman en LEGO Rendier. Alle Holidays-activiteiten zijn inbegrepen bij de reguliere toegang tot het park.