De Hollywood set is klaar

De eerste filmscènes van het seizoen 2022 zijn opgenomen en de spotlights staan weer op hun plek!

Op 25 maart kon Movie Park Germany het nieuwe seizoen zoals gepland starten en opende onder het beste lenteweer de deuren voor alle film- en themaparkfans. Niet alleen stond er meer Hollywood-actie op het programma met de populaire stuntshow die zijn comeback maakte, evenals filmachtig straatentertainment – ook de eerste innovaties van het seizoen 2022 konden worden waargenomen. Al met al trekt het Movie Park-team een ​​positieve conclusie na het openingsweekend:

“Het eerste weekend van het seizoen was voor ons een succesvolle start! Dit jaar zijn we het seizoen 2022 niet alleen met het beste weer begonnen, maar ook zonder pandemie-gerelateerd uitstel”, zegt algemeen directeur Thorsten Backhaus. “Het weekend was over het algemeen goed bezocht en de feedback van onze gasten was altijd positief.”

Het projectplan omvat in 2022 vooral investeringen in de interne infrastructuur van het park en de algemene uitstraling van het park. Kleinere innovaties, zoals vers geschilderde gevels of themaparkbanken, zijn al doorgevoerd. Het nieuwe terreingeluidssysteem en 250 nieuwe luidsprekers zijn nu in het hele park in gebruik. Na twee jaar pandemie was Movie Park Germany ook in staat om de stuntshow “Crazy Cops New York” weer in de schijnwerpers te zetten, die door talrijke gasten positief werd ontvangen en de tribune goed vulde. Ook straatentertainment heeft een comeback gemaakt en de bekende Hollywood-look-alikes zoals Marilyn Monroe of Miss Movie Park en de regisseur zorgen weer voor filmisch entertainment voor de gasten.

In de komende weken staan ​​meer belangrijke scènes op het productieschema: de nieuwe “Gate 1”-winkel, die direct grenst aan de attractie “Movie Park Studio Tour”, zal over ongeveer twee weken zijn deuren openen voor bezoekers en merchandise en Dunkin’ Donuts specialiteiten aanbieden. De nieuwe kinderspeeltuin op de Santa Monica Pier, die momenteel in aanbouw is, zal naar verwachting eind mei worden opgeleverd.

En aangezien er geen zaken zijn zoals showbusiness, zal er in mei nog meer entertainment zijn, wanneer de populaire jetski-show terugkeert naar de Santa Monica Pier. Het podium “New York City Plaza” wordt eind mei opnieuw ingenomen door het Movie Park-showensemble en vormt een verdere aanvulling op het filmachtige entertainmentprogramma. Al met al zullen ook verdere ontwerpwerkzaamheden aan de gevels en gebouwen, eerste renovatiewerkzaamheden aan de sanitaire voorzieningen, digitale wachttijdweergaven en meer zonwering een plaats krijgen in het script voor het seizoen 2022 en krijgt Hollywood in Duitsland een nieuwe glans. Beetje bij beetje.

Movie Park Germany toont maatschappelijke betrokkenheid als familiepark: benefietweken van 11 april tot 30 april 2022

Voor alle bezoekers die niet alleen een spannende dag in het grootste film- en pretpark van Duitsland willen beleven, maar ook een liefdadigheidsfunctie willen vervullen, organiseert Movie Park Germany in april speciale liefdadigheidsweken en zet zich in voor een goed doel met de start van de NRW paasvakantie. Voor elk online ticket dat tussen 11 april en 30 april 2022 wordt verkocht, doneert het park 1 euro aan de UN Refugee Agency (UNHCR). Dit omvat zowel gedateerde als ongedateerde tickets. De enige vereiste is dat de tickets in deze aangegeven periode zijn gekocht.
Het VN-initiatief ondersteunt lokale mensen die vanwege de huidige situatie hun Oekraïense huizen hebben moeten verlaten. In Oekraïne en omringende landen verlenen ze humanitaire hulp, zorgen voor veilige opvang of medische diensten om de vluchtelingen te ondersteunen.

Bovendien heeft Movie Park Germany zich onlangs aangesloten bij het initiatief “Bottroper Unternehmen helfen” (de bedrijven van Bottrop helpen) en heeft het al de eerste donatie-items bijgedragen om ook op lokaal niveau actief te zijn. “Vooral als familiepretpark is het voor ons belangrijk om de getroffenen te ondersteunen en een bijdrage te leveren”, zegt Thorsten Backhaus. Daarnaast worden er al verdere acties gepland om de vluchtelingen in het Bottrop-gebied te ondersteunen.

Meer informatie en alle actuele regelgeving met betrekking tot het park vindt u op www.moviepark.de