Da’s nie normaal verwonderen!

Tijd voor iets nieuws deze kerst! We maken van de mooiste tijd van het jaar de meest… verwonderlijke tijd van het jaar.

Want is Bellewaerde Park terug open tijdens de kerstperiode. Van 9/12 tot 07/01 beleef kerst in Bellewaerde Park.

Hoe geweldig is dat?

Een gezellige kerst

Herontdek je favoriete attracties in een winters, sfeervol jasje: Santa’s Kitchen (de koffietassen), de Kerstbûches (River Splash), Rudolph’s Ride (Tuff Tuff) of Winter Express (Huracan): geniet op volle snelheid van een wonderbaarlijk familiemoment in de lucht! Neem een ritje op de Hampi, de Psssht Station of laat je betoveren door onze geweldige Wakala en Boomerang.

Wintercomfort

Wie tussen alle betoverende avonturen door trek heeft in iets lekkers, kan zich opwarmen met een kopje warme chocolademelk of genieten van een heerlijke kerstmaaltijd in het restaurant The King’s Table, Mmmm!

Geniet van onze gloednieuwe Winter Wonder Show met acrobatiek, zang en illusie, en de nieuwe 4D Sleigh Ride film. Ga op avontuur in onze nie normale indoorspeeltuin “Santa’s Playground”, op de parking naast de Niagara. Hier kunnen de kleintjes al hun energie kwijt door te stuiteren op springkussens en te dollen in het ballenbad. 

Veel te zien, veel te onthouden 

Wandel door het park en laat je onderdompelen in de warme kerstsfeer. Loop gezellig langs de talrijke kerstbomen en laat je foto’s schitteren door al de honderden lichtjes.

Een nie normale ontmoeting!

Kom en zie de verwondering op het gezicht van je allerkleinsten wanneer ze het huis van de kerstman betreden. Want daar beleven ze de meest bijzondere ontmoeting van het jaar: met de kerstman en zijn elf! Een magisch moment dat ze niet snel zullen vergeten.

Praktisch 

Bellewaerde Kerst loopt van 9 december 2023 tot 7 januari 2024. Ontdek Bellewaerde Park zoals je het nog nooit gezien hebt: vind de openingskalender, alle informatie en tickets op bellewaerde.be