Craft Beer Festival

Het Craft Beer Festival komt terug naar SeaWorld Orlando. Vanaf 28 juli kunnen gasten de meer dan 100 aangeboden ambachtelijke bieren, wijnen, seltzers en cocktails proeven en genieten van meer dan 15 perfect gepaarde gerechten die geschikt zijn voor elk palet.

Naast een groot aantal terugkerende favorieten biedt het festival ook een scala aan gloednieuwe, verrukkelijke drankjes en gerechten. Het festival loopt tot en met 4 september op vrijdag, zaterdag en zondag en is bij de algemene toelating inbegrepen. Gasten kunnen een festivalkoord kopen bij het betreden van het park en kunnen kiezen tussen de 8- en 12-sample-pakketten, met een exclusieve aanbieding voor pashouders om een 15-sample-lanyard te kopen voor de prijs van de 12-sample. Feestelijk entertainment zorgt ervoor dat het feest van dag tot nacht gaande blijft.

NEW; Heerlijk Drankaanbod

Er zijn tal van drankopties waar gasten uit kunnen kiezen tijdens het Craft Beer Festival van SeaWorld Orlando. Enkele van de lokale brouwerijen zijn Crooked Can, Motorworks Brewing en Orange Blossom Brewing Co.

Als gasten op zoek zijn naar iets anders dan bier zijn er verschillende wijn- en cocktailopties om af te koelen. Naast de vele terugkerende klassiekers en favorieten van fans zal er dit jaar ook een gloednieuwe selectie cocktails en speciale drankjes verkrijgbaar zijn.

Enkele van deze nieuwe toevoegingen zijn de Hurricane, Summer Shandy, Strawberry Whiskey Smash, Surfs Up, Sparkling Mojito en Fizzy Shine. Naast deze toevoegingen zijn er opties voor de avontuurlijke sampler, zoals de Jalapeno Margarita (Jalapeno Tequila, Triple Sec, Lime), Orchard Island (Titos Vodka, Milagros Tequila, Calypso Spiced Rum, Triple Sec, Peach, Pumpkin, Sour Mix), en Blackberry Peach Sangria (Titos Vodka, Witte Wijn, Blackberry, Perzik).

NEW; Fantastische proevertjes

Bier is niet het enige kenmerk van het Craft Beer Festival. Perfect gecombineerd met de favoriete brouwsels van gasten is de grote verscheidenheid aan heerlijke, overheerlijke voedselmonsters waaruit u kunt kiezen. Terwijl gasten de terugkeer van de immens populaire Banana Foster Beignets en Walking Taco kunnen verwachten, zullen ze vergezeld gaan van een uitgebreidere lijst met voedselaanbiedingen dan ooit tevoren.

Nieuwe voedselmonsters voor het festival dit jaar zijn: Pulled Pork Sliders met jalapeno slaw, Short Rib Poutine geserveerd met kaaskwark, Pork Belly en Kimchi, Street Corn bedekt met Cotija-kaas en Flame Cheeto-kruimels, Wisconsin Bratwurst, Michelada Shrimp Ceviche en een Churro Cheesecake geserveerd met een donkere chocoladesaus.

Ontsteek de nacht met opwindend entertainment

Het Craft Beer Festival van SeaWorld Orlando vindt tegelijkertijd plaats met Summer Spectacular, het kenmerkende zomeravondevenement van SeaWorld. Gasten kunnen overdag genieten van adembenemende ontmoetingen met dieren en attracties en vervolgens de hele nacht dansen op livemuziek in Club SeaGlow. Voor een beperkte tijd kunnen gasten zelfs hun favoriete artiesten zien optreden tijdens een gratis concert in het Nautilus Theater. Voordat een dag op het Craft Beer Festival wordt afgesloten, kunnen gasten het glas heffen terwijl ze kijken naar vuurwerk en de spectaculaire fontein “Ignite”.