Coronaproof Halloween

Halloween ziet er dit jaar helemaal anders uit in Bellewaerde.

Van 10 oktober tot 8 november wordt er een “Trick or Treat” zoektocht georganiseerd in het park. Zo kunnen bezoekers op een veilige manier met hun bubbel genieten van de leuke halloweensfeer. Wie meer zin heeft in waterpret kan terecht in Bellewaerde Aquapark, waar er Meet & Greets met Mermaid Céline doorgaan.

Trick or Treat in Bellewaerde

Alle heksjes, spookjes, kleine trollen en mini-mummies zijn dit jaar welkom voor een superspannende Trick or Treat-tocht! Kinderen tot 12 jaar mogen verkleed en geschminkt in hun favoriete halloween-figuur naar het park komen en zo zélf de hoofdpersonages van dit griezelfeest zijn. Bezoekers kunnen samen met hun bubbel het park bezoeken, helemaal coronaveilig. Tal van decoraties en gethematiseerde attracties zorgen voor griezelig veel plezier. Bezoekers kunnen tevens de gloednieuwe attractie Wakala ontdekken. Tijdens de Trick or Treat zoektocht kunnen er stempels verzameld worden bij een aantal attracties én geheime locaties. De kinderen die zoveel mogelijk uitdagingen zijn aangegaan, ontvangen een leuk geschenkje.

Mermaid Céline in Bellewaerde Aquapark

Tal van decoraties, aangepaste verlichting en lasereffecten zorgen voor een mysterieuze halloweensfeer in Bellewaerde Aquapark. In het weekend van 23, 24 & 25 oktober en 30 & 31 oktober en 1 november zullen bezoekers Mermaid Céline kunnen bewonderen langs het parcours van de attractie Jungle Expedition. Tevens zal het ook mogelijk zijn om deze prachtige zeemeermin van dichtbij te ontmoeten tijdens een spetterende Meet & Greet.

Praktisch

Trick or Treat in Bellewaerde gaat door van 10 oktober tot 8 november. Er worden geen spookhuizen of shows georganiseerd. Voor meer informatie over de openingskalender en tickets, ga naar www.bellewaerde.be.

Van 10 oktober tot 8 november wordt er extra decoratie voorzien in Bellewaerde Aquapark. Mermaid Céline is aanwezig op 23, 24 & 25 oktober en 30 & 31 oktober en 1 november. Voor meer informatie over de openingskalender en tickets, ga naar aquapark.bellewaerde.be.