Christmas Time in Pairi Daiza

De magie van de feestdagen in de grootste verlichte tuin van het Land van 3 december tot 8 januari!

Tientallen reusachtige versieringen en lichtgevende dieren, videomappings, muzikale poppentheaters in reusachtige kerstballen, een magische Dôme met muziek… dat en veel meer zal de Jardin des Mondes betoveren gedurende 5 weken tot de grootste verlichte tuin van het Land. Ook de kerstman heeft zijn aanwezigheid bevestigd.

Fotocredit; Pairi Daiza
Fonkelingen, magie en wonders

Gezellige baantjes, eeuwenoude bomen, tempels en historische gebouwen: de 75 hectare van het Park worden vanaf 3 december versierd en verlicht. Van de boeddhistische tempel tot La Maison de Thé, van het Genezingspad tot de Pandagrot, The Middle Kingdom zal worden verlicht door duizenden lichtjes en honderden lantaarns.
In de andere werelden ziet u lichtgevende dieren van meters hoog! Maar ook tientallen reusachtige decoraties, ideaal voor fantastische souvenirfoto’s.

5 nieuwe videomappings

Vanaf 17 december worden indrukwekkende video’s geprojecteerd op emblematische plaatsen in het Park. Originele creaties, in de vorm van 5 videomappings zullen worden voorgesteld.

In de Dôme kunnen de bezoekers van Pairi Daiza een uitzonderlijk lichtverschijnsel waarnemen: het Noorderlicht. De versie van 2022 wordt verder verrijkt met nieuwe dieren.

Voor de fijnproevers zullen de prachtige kleurencombinaties de eetlust misschien wel opwekken. Want Pairi Daiza biedt ook een reis aan voor de smaakpapillen. Van een ding mag je zeker zijn, in de Grand Dôme en in het hele park voorziet de chef seizoensgebonden specialiteiten.

En op het meer, een gloednieuwe sprookjesachtige mapping die laat dromen. Om deze gloednieuwe creatie op een reusachtig waterscherm te zien, gaat u het best naar de picknickruimte van The Land of the Cold waar u ongetwijfeld omver geblazen wordt.

Fotocredit; Pairi Daiza
Ook Christmas time voor de dieren

Vanaf 3 december staan bij Pairi Daiza ook meer dan een maand festiviteiten voor haar 7.000 dieren op de planning. Of het nu gaat om de reuzenpanda’s, ijsberen en pinguïns die in de sneeuw rollen of de leeuwen, giraffen en primaten die de benen strekken alvorens terug te gaan in het binnenverblijf, iedereen viert feest in het Park! Groot of klein, mens of dier, allemaal worden ze getrakteerd op fijne kerstverrassingen. De verzorgers zullen dan ook regelmatig thematische verrijkingen voorbereiden.

Fotocredit; Pairi Daiza
Een verblijf om de magie te verlengen

Verblijf in het hartje van Pairi Daiza in een van de uitzonderlijk mooie accommodaties dicht bij de dieren. Er zijn nog verschillende mogelijkheden vrij rond de kerstperiode.

Sluit 2022 op de meest magische manier af. Bij wie wil je de nacht doorbrengen? In welke natuur wil je jezelf volledig onderdompelen? Beren, pinguïns, tijgers of walrussen; in The Land of the Cold of the Last Frontier?

Bekijk alle kamers voor december of begin januari op de website. Info en reservaties: https://resort.pairidaiza.eu/?culture=nl-BE